witam,
jestem Marcin z Krakowa. obejrzalem mnostwo filmow samurajow na off-roadach ale ciagle przecieram oczy co to auto potrafi. zachorowalem na kupno wlasnego ale widze duza trudnosc w doborze wlasciwego. licze ze koledzy i kolezanki (sa jakies na forum) pomoga.
Mam nadzieje ze wkrotce zamieszcze fotki wlasnego samuraja.
Wiek: 41 Dołączył: 07 Sie 2011 Posty: 4 Skąd: Wisła-Jawornik
Wysłany: 2011-08-07, 16:02
Witam nazywam sie Tadek jestem z Wisły woj. Śląskie.
Od niespełna 2 lat jestem posiadaczem samurajka ,który jeszcze mnie nigdy nie zawiódł mimo trudnego dojazdu do domu przez okres zimowy. Miałem zamiar w tym roku go sprzedać ale sie rozmyśliłem ponieważ mocno sie już z nim związałem.
Witam ,
Chciałem wszystkich serdecznie powitać i przy okazji nadmienić, iż planuje zakup auta i na pewno nie będzie to już w żadnym wypadku osobówka, a właśnie tylko i wyłącznie suzuki samurai.
Nie ukrywam, że napotkałem na spore utrudnienia z nabyciem (a raczej nawet obejrzeniu:) egzemplarza z okresu lat 2000-2002, enetualnie 2003 - ale te roczniki niekiedy nie mieszczą sie w kwocie do 20 tyś. zł
Dlatego mam prośbę, gdyby ktoś wiedział o aucie godnym zainteresowania proszę o kontakt.
A interesuje mnie tylko blaszak, cabrio nie wchodzi w rachubę i najlepiej 1.9 D
Muszę przyznać, że faktycznie wspomniane przez Ciebie roczniki (szczególnie w dieslu) potrafią powalić na kolana cenami. Pozostaje jednak cierpliwość i przeglądanie portali z ogłoszeniami. Ja odwiedzałem je codziennie, aż w końcu trafiło się to właściwe (chociaż nie diesel, a benzyna), także życzę wytrwałości i powodzenia w poszukiwaniach
joj [Usunięty]
Wysłany: 2011-08-09, 00:01
Witam wszystkich nowoprzybyłych!
Harrah, odezwij się na priv bo chyba mogę Ci pomóc kupic taniej..
Witam wszystkich i czekam na fotki Waszych maszyn (przynajmniej tych, którzy już dokonali zakupu). Nie wiem czy Wy też tak macie, ale ja bardzo lubię oglądać Samuraie innych osób Szczególnie, że zawsze można jakieś ciekawe patenty i rozwiązania podejrzeć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum