Wysłany: 2011-08-09, 21:45
zawada napisał/a:
no widzisz warto było zapytac a kto pyta nie bładzi
[ Dodano: 2011-08-09, 21:41 ]
to jak juz wiesz o co kaman to zapodaj jakies filmiki z jazdy i z upalania
no napewno cos nakrece , na chwile obecna susza czekam na deszcz i bedzie blotna zabawka, jeszcze musze olej zmienic filtry wymienic ba sa w tragicznym stanie i mysle o rozrzadzie tak wiec jeszcze male prace czekaja ale zbliza sie dlugi weekend wiec moze cos sie uda :P
Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 22 Mar 2011 Posty: 670 Skąd: przysucha
Wysłany: 2011-08-09, 21:49
no wiesz ja juz mojego mam kolo 5mies jeszcze nie wymieniałem oleju ani filtra ani rozrzadu bo zawsze cos innego sie trafiło ale moze mi sie wkoncu uda to wymienic i nadmienie ze przed zakupem mojego 4lata stał hehe ale po malutku wszystko sie zrobi
no wiesz ja juz mojego mam kolo 5mies jeszcze nie wymieniałem oleju ani filtra ani rozrzadu bo zawsze cos innego sie trafiło ale moze mi sie wkoncu uda to wymienic i nadmienie ze przed zakupem mojego 4lata stał hehe ale po malutku wszystko sie zrobi
naprawdę po 4 latach stania nie wymieniłeś olejów i filtrów ?
Wysłany: 2011-08-10, 23:44
naprawde nic nie wymieniałem oprucz palca zapłonowegi i filtra powietrza
[ Dodano: 2011-08-10, 23:45 ]
a i w sumie zmieniłem olej w mostach,ale oleju i rozrzadu nie wymienialem a od 2 misiecy od kad tata zmarł to zajolem sie blacharka wiec tez zjecie mialem
Wysłany: 2011-08-11, 00:00
wiem wiem ale mowie ci ze po smierci taty czyli 2 miechy temu mialem postuj, wiec musiałem sie za cos wziasc i była to blacharka , a jezeli chodzi o silnik mysle troche go odrestałrowac bo mam dobry dostep do czesci japonskich i tanio jak dla mnie a dla poleconych przezemnie 30% taniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum