Wysłany: 2011-08-23, 17:22 Szukam warsztatu !!!
Panowie mieszkam pod Krakowem a dokładniej prawie pod Babią Górą. Szukam warsztatu godnego polecenia dla mojego Samuraja niestety blacharka podłogi w rozpadzie i od tego muszę zacząć, podajcie namiary na zaufanych mechaniorów w okolicy. Jeśli temat nie na ten dział to przepraszam przeniosę.
Wysłany: 2011-08-23, 17:36
Jakieś 60 parę km niedaleko, nie wspomniałem ale jestem świeżynka w temacie. Ciesze się że nareszcie mam Samiego ale nie do końca wiem gdzie ręce włożyć. Nie chce robić przeprawówki tylko jeśli wyprawówke. Jak dotąd głównie wędruje na motocyklu enduro górą.
Ja przez wyprawówkę rozumiem, bagażnik przystosowany do namiotu, przetwornice, schowki, mocowania etc. Wyposażenie pozwalające Ci przeżyć min. tydzień w "dupie" ;p;p Łózko w samochodzie to ogromny komfort, ale w autach nie mniejszych niż Dyskoteka.
_________________ Gdzie Patrol nie może tam Samuraia pośle :D
WWW.EXTREMPULAWY.PL
Panowie dzięki wielkie za porady i informacje czekam na więcej i powiedzcie mi co to za wersja Samiego SJ 50-1 nigdzie niemoge tego znaleść
Jestem właścicielem sj500, sj501 to rzadka wersja, jest to wersja long. Reszta pewnie będzie jak u mnie, czyli samurai na szerokich mostach z silnikiem na gaźniku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum