Wysłany: 2011-10-08, 22:52
ok, dzięki za info,,,,drugi czujnik jakby co na wymianę już mam,,, ale nie miałem czasu sprawdzić,
- mam kolejny problem, po krótkim postoju i ponownym rozruchu, padło mi oświetlenie z tyłu ( pozycyjne i ośw. tablicy) oraz podświetlenie deski rozdzielczej, światła z przodu i stopy działają... - sprawdziłem powierzchownie bezpieczniki ale są ok,,, jeszcze miernikiem sprawdzę -- miał ktoś może taki przypadek?
Elektryka w Samuraiach niby biedna ale potrafi spłatać figla, u mnie elektryka odcinała pompe paliwa, nie wiadomo jak i po co. Masy warto posprawdzać, bo ona lubi płatać figle.
kiedyś u siebie miałem tak że bezpieczniki były dobre i nawet wyjmowałem wkladałem i nie łączyło tak było zaśniedziałe wiec sprawdz to popsiukaj czym do elektryki to po 1,
Wysłany: 2011-10-17, 19:52
nie mam samochodu pod domem, jak tylko urwę sie, z pracy na jeden dzień to posprawdzam z miernikiem,,,.. czy światła przy bezpiecznikach mają jeszcze jakiś przekaźnik?
[ Dodano: 2011-10-25, 21:46 ]
jednak czujnik cofania,,,po oględzinach, praktycznie każda wiązka zaśniedziała, o kostkach już nie wspomne,,jedną wywaliłem i zalutowałem kable,,, bak zaspawany benzyna działa...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum