Wysłany: 2011-06-29, 17:40
Orginalny przebieg 41 tys. 86 r. orginalny lakier brak rdzy., Zmienilem zawieszenie , felgi opony.. planuje zderzak przod i wyciagarka, Jezdze w okolicach Bytowa woj. Pomorskie, chetnie umowie sie na przejazdzke przy weekendzie. Pozdro!
_________________ Samurai 1.3 86r. MARIX Puma 215x75x15 ,Lift na resorach HD od Mazura . Bytów woj. Pomorskie, Arka Gdynia Fan !
Orginalny przebieg 41 tys. 86 r. orginalny lakier brak rdzy., Zmienilem zawieszenie , felgi opony.. planuje zderzak przod i wyciagarka, Jezdze w okolicach Bytowa woj. Pomorskie, chetnie umowie sie na przejazdzke przy weekendzie. Pozdro
predzej 141 tys km - no chyba ze w stodole stal 20 lat ;) kto by sie powstrzymal przed jazda samcem zeby tylko tyle km nakrecic ;p ps powodzenia w dalszych modyfikacjach :)
Wysłany: 2011-06-30, 23:08
Bez napinki nikomu nic nie musze udowadniac, znajomy ktory mieszka w niemczech polecil mi samuraja w bdb stanie ktorego kupilem od starszego pana... Wg. tego co mowil to 11 lat byl nie uzywany na co jego stan wskazuje. Pozdro
_________________ Samurai 1.3 86r. MARIX Puma 215x75x15 ,Lift na resorach HD od Mazura . Bytów woj. Pomorskie, Arka Gdynia Fan !
Po 8 miesiącach skończyłem swojego CHRUPKA.
Specyfikacja:
- Silnik 1,3 wtrysk
- Zawieszenie lift 5'' (pakiet SPOA Calmini + drążki kierownicze Calmini)
- Reduktor 4.16
- Tylny most blokada "mini spool"
- Hamulce przód i tył tarcze + ręczny hydrauliczny
- Opony 31 '' Fedima
- Klatka + przerobiony bak + płyta pod wyciągarkę made by SAMBOR4x4 Toruń
- Fotele kubełkowe + pasy 4punktowe
Koszt:
- wiele uszkodzeń ciała
- 1789 razy użyte słowo k...a
- 643 razy użyte słowo pie...le to
- 389 razy użyte słowo wyje...e mam
- wkurzenie i nerwy matki, żony, kumpli, celników i wiele innych osób
kupilem od niemca z rocznika 1931 w stodole stal 11 lat. Pozdro!
ja też kupowałem od Niemca 1941 rok w 2004, też stał w stodole - 7 lat, rocznik był 89, a przebieg 241 tys, bo używany był codziennie na polowania przez tego Niemca
gdyby ten Samurai miał 41tys km, to nie kupiłbyś go pierwszy choćby nie wiem co..., a i teraz byłby wart majątek, tak około 2000-3000 euro
ni za, ni przeciw, ale rozsądek górą, nawet gdy jeżdził raz w tygodniu przez pierwsze i robił 100km po terenie to wyszłoby koło 100kilo km do teraz, ale cuda się zdarzają i nuż miałeś szczęście
ja tam bym go opylił za 15kilo pln i kupił 2 młodsze
oponki to jakieś chińskie czy coś takiego xing się zwom w brew opiniom mosty wytrzymują ,ogólnie to fotki troszkę nie aktualne jak znajdę trochę czasu to dam nowe bo się troszkę pozmieniało
Ostatnio zmieniony przez egon 2011-10-23, 21:41, w całości zmieniany 1 raz
To nie jakaś "traktorowa jodełka"? Pamiętam, że ktoś z forum jeździł na podobnych. Kolorek raczej rzadko spotykany, chociaż z tego co wiem to Vitary też się takie zdarzają i swego czasu całkiem mi się to podobało, ale jak wiadomo, przy tych autach kolor to ostatnia rzecz na jaką się patrzy przy zakupie
_________________ 2000r., 1.3 benzyna, seria + Persichini 225/70/15
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum