witam czy ktos wie hdzie robia plandeki do auta
ostatnio pisal do mnie kolega na meila ze robia tanio w goscinie, ale skasowalo mi meile, nie wiem dlaczego i nie mam namiaru
pozdrawiam
Pomógł: 5 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Sie 2010 Posty: 782 Skąd: Gliwice
Wysłany: 2010-11-26, 16:29
Ja swoją Dałem do przerobienia jest na wzór Bikini i powiem ze fajnie wygląda Ale miałem szczęście bo Mojego Kumpla mama była krawcowa i mi to zrobiła po taniemu materiał+ 100 zł za robótkę a kobiecina się namęczyła zapewne
ooo to chyba niedawno Go nabyłeś, kolega z forum się nad nim zastanawiał...wiesz może skąd ma taka plandeke wygląda na oryginalną czy ktoś przerabiał??
_________________ sj 413, 31"fedima kopia simexa,reduktor 410, stała blokada na tyle, przełożenia w mostach 5,38 , tylny most vitara, spiek , podniesiny, poszerzony, podcięty, snorkel i innne takie....sprężynki
witam koledzy
kilka dni temu poznalem kolesia na malym spotkaniu, zrobiono mu plandeke, wprawdzie do uaza ale wyglada swietnie, kosztowalo 500 stowek
ma mi przeslac telefon do zakladu kolo kolobrzegu gdzie robia plandeki
pozdro
ooo to chyba niedawno Go nabyłeś, kolega z forum się nad nim zastanawiał...wiesz może skąd ma taka plandeke wygląda na oryginalną czy ktoś przerabiał??
kupiłem go w sobotę, a co do plandeki to poprzedniego właściciela nie pytałem i nie ma na niej żadnych namiarów zrobię dokładniejsze fotki jutro
Czytałm że nasze rodzime plandeki chyba z poznania ale już nie pamiętam - są kiepskiej jakości i przesiąka przez nie po jakimś czasie woda itp historie.
Ja to proponuje kupić używaną w dobrym stanie amerykańską plandekę - mi się udało na allegro za 350zl prawie że nowa amerykańska - rewelka.
Ostatnio też na allegro trafił sie safari top amerykański za 170zl z wysyłką a w usa kosztuje 140$ :). Szukajcie a znajdziecie.
ja właśnie mam taka amerykańską i była super dopuki jej nie uszkodziłem, dlatego nie chcę już takiej...tylko daszek i jakąś sciankę pionową za siedzeniem.myślę że to najbardziej praktyczne rozwiązanie w teren.
_________________ sj 413, 31"fedima kopia simexa,reduktor 410, stała blokada na tyle, przełożenia w mostach 5,38 , tylny most vitara, spiek , podniesiny, poszerzony, podcięty, snorkel i innne takie....sprężynki
Czytałm że nasze rodzime plandeki chyba z poznania ale już nie pamiętam - są kiepskiej jakości i przesiąka przez nie po jakimś czasie woda itp historie.
Ja to proponuje kupić używaną w dobrym stanie amerykańską plandekę - mi się udało na allegro za 350zl prawie że nowa amerykańska - rewelka.
Ostatnio też na allegro trafił sie safari top amerykański za 170zl z wysyłką a w usa kosztuje 140$ :). Szukajcie a znajdziecie.
Plandeki z Poznania kiedys rzeczywiscie takie byly bo mieli ch...y material - poprawili sie i sa teraz ok, a tym co mieli te stare mieli wymieniac ale nie wiem jak sie to skonczylo - opinie o nich sa raczej skrajne..
Można poprostu kupić kawałek plandeki i sobie samemu zrobić np. safari top na lato - mam taki bo kiedyś sobie zrobiłem, ewentualnie na allegro fajne plandeki brezentowe są sprzedawana z metra.
Ja też mam plandekę z http://plandeki4x4.pl - polecam naprawdę dobra robota. W tym roku wymieniłem napy w całej plandece bo już się trochę wyrobiły ale teraz jest super.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum