Wysłany: 2011-01-29, 19:08 Witam. Co sądzicie o tym zawieszeniu X-SHOCK DAKAR
Witam, co myślicie o tym zawieszeniu X-SHOCK DAKAR?? Czy miał ktoś z Was bliższy kontakt z firma Samuraj-Serwis http://www.samurai-serwis.pl/. Jak wyglądają koszty modyfikacji, naprawy blacharki u nich. Z góry dzięki i pozdrawiam serdecznie.
Ostatnio widziałem samiego na tych resorach i powiem Ci że bardzo podnoszą autko. Co do komfortu to podobno jest strasznie twarde i na szose nie za bardzo się nadaje, ale ja osobiście nie jeździłem to nie mogę tego potwierdzić.
kociu1982 napisał/a:
Czy miał ktoś z Was bliższy kontakt z firma Samuraj-Serwis http://www.samurai-serwis.pl/. Jak wyglądają koszty modyfikacji, naprawy blacharki u nich.
Robotę robią dość dobrze. Ale są bardzo drodzy. Jeśli będziesz motał samemu to dużo taniej Ci to wyjdzie.
Czy miał ktoś z Was bliższy kontakt z firma Samuraj-Serwis http://www.samurai-serwis.pl/. Jak wyglądają koszty modyfikacji, naprawy blacharki u nich.
Rozmawiałem kiedyś z nimi. Ceny takie, że ło Boże :D Za przykład możesz wziąć każdą część, którą posiadają w ofercie. 150% ceny rynkowej podobnej sztuki.
Nie chciałbym robić tu reklamy, ale miałem przyjemność robić "interesy" z firmą Samurai Garage z Siemiatycz Śląskich. Pełna profeska. Chłopaki wiedzą o co chodzi i cenami nie mordują.
_________________ Gdzie Patrol nie może tam Samuraia pośle :D
WWW.EXTREMPULAWY.PL
Nie chciałbym robić tu reklamy, ale miałem przyjemność robić "interesy" z firmą Samurai Garage z Siemiatycz Śląskich. Pełna profeska. Chłopaki wiedzą o co chodzi i cenami nie mordują.
OK, Panowie dzięki za odpowiedź. Mam dylemat właśnie z zawieszeniem czy od mazura czy właśnie te X-SHOCK DAKAR. Cenowo od mazura wychodzą drożej, jednak dość pewny towar, przynajmniej tak czytałem na forach. O X-SHOCK DAKAR dość mało opinii, wręcz prawie wcale. Facet z mojej okolicy powiedział, że jest w stanie zrobić mi blacharkę za ok 2500zł, jak sądzicie dużo mało ??
Tak też myślałem, że to nie tanio. A znacie jakiś zakład w okolicach Częstochowy co jest w stanie wykonać taką blacharkę ?? Oczywiście chodzi o kpl. spawanie malowanie itp.
Pewnie zabezpieczył bitexem, fluidolem czy innym kortaninem? :(
Jeżeli twoja wypowiedź tyczy się mojego postu to odbierałem samochód tylko pospawany - zero jakichkolwiek bitexow, farb it[p
[ Dodano: 2011-01-30, 17:06 ]
kociu1982 napisał/a:
Tak też myślałem, że to nie tanio. A znacie jakiś zakład w okolicach Częstochowy co jest w stanie wykonać taką blacharkę ?? Oczywiście chodzi o kpl. spawanie malowanie itp.
Warsztat nie zrobi ci tego za takie pieniądze - szukaj jakiegoś pana, który to robi w swoim garażu
może odgrzeję trochę kotleta , ale czy coś się zmieniło w temacie ? czy jest może więcej informacji na temat zawieszenia X-SHOCK DAKAR ? myślę nad zmianą całego zawieszenia i to cenowo dość do mnie przemawia ale , ale no właśnie chciałbym wiedzieć coś więcej ...
_________________ USŁUGI GEODEZYJNE 669-704-760 (tylko w sprawach geodezyjnych)
Ja latam na X-SHOCK DAKAR amory i resory,już były jak kupiłem,dość twarde,nie mam stabilizatora, po asfalcie jak się bujne ponad 100km/h nie ma tragedii,trzyma się drogi.W terenie skacze jak żaba.Nie miałem okazji przejechać się na tych od Mazura,ale jak na razie jestem zadowolony.Ostatnio dołożyłem wyciągare +38kg na przodzie i jest dużo lepiej,jedynie dupa twarda,chyba trzeba wrzucić teściową na pakę słuchawki na uszy i będzie git!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum