nie no, fajne masz płytki w tym lesie hehe
niestety w moim takich nie ma ale widać inni to mają komfort nie lada ^^
a po drugie to co, mówisz że po publicznej drodze można z dwu osiowym wozem spokojnie śmigać?
hehehehe dzięki za wieczorna dawkę humoru :) dobranoc :)
nie no, fajne masz płytki w tym lesie hehe
niestety w moim takich nie ma ale widać inni to mają komfort nie lada ^^
a po drugie to co, mówisz że po publicznej drodze można z dwu osiowym wozem spokojnie śmigać?
hehehehe dzięki za wieczorna dawkę humoru :) dobranoc :)
1. człowieku czy ja ci napisałem ze w lesie mam płytki?? to gdzie to ja drzewo mam przywieść z lasu do lasu???
2.kto mówił że można po publicznej jeżdzić??? ja tylko że jeżdze i tyle a czy można czy nie to już mój problem
3. twoje wypowiedzi są śmieszne i irytujące
Wysłany: 2011-12-23, 09:34
dajcie spokój Panowie bo to wygląda jakbyście pokazywali swoje ogonki i próbowali przekonać siebie na wzajem który ma większego
Obydwie Suki dzielnie sobie radzą w terenie i najważniejsze, że spełniają potrzeby i oczekiwania ich użytkowników. A przy okazji dobrych i ciepłych Świąt wszystkim życzę :)
temat jest taki a nie inny wiec napisalem co ja sobie moge z samim robic tak samo kolego andrewaq a teraz bedziesz mi docinal jakie mam mosty ja sie nikogo nie czepiam jak topi swojego samca lub silnik mu katuje jego sprawa
pozdro
temat jest taki a nie inny wiec napisalem co ja sobie moge z samim robic tak samo kolego andrewaq a teraz bedziesz mi docinal jakie mam mosty ja sie nikogo nie czepiam jak topi swojego samca lub silnik mu katuje jego sprawa
pozdro
masz chyba jakiegoś fizia na swoim punkcie
_________________ La vie en rose:) Proszę spuszczać olej z reduktorów/skrzyń które do mnie wysyłacie kurierem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum