Witam wszystkich,
Od jakiegoś czasu śmigam Samuraiem w okolicach Elbląga, a właściwie więcej przy nim dłubię niż jeżdżę. Przeglądałem czasem forum ale może w końcu podzielę się z Wami jakimiś patentami ;)
Suzuki kupiłem zupełnie seryjnego, a w międzyczasie wymieniłem mu zawieszenie na resory wrongla z tyłu, tylne wrzuciłem do przodu, obowiązkowo trochę stali dookoła, jakieś oponki i inne duperele.
Rob
Witam wszystkich,
Od jakiegoś czasu śmigam Samuraiem w okolicach Elbląga, a właściwie więcej przy nim dłubię niż jeżdżę. Przeglądałem czasem forum ale może w końcu podzielę się z Wami jakimiś patentami ;)
Suzuki kupiłem zupełnie seryjnego, a w międzyczasie wymieniłem mu zawieszenie na resory wrongla z tyłu, tylne wrzuciłem do przodu, obowiązkowo trochę stali dookoła, jakieś oponki i inne duperele.
Rob
Witam wszystkich posiadaczy suzi.... Na imię mi Marcin jestem posiadaczem samiego 1.3 wtrysk 91 r. pozdrawiam i mam nadzieję że będzie nam się miło współpracowało:]
Się zarejestrowałem to i wypada się przywitac
Dlatego też witam wszystkich serdecznie. Pewnie Was nie zaskoczę,ale jeżdże Samuraiem ;) '91 rok, okolice Poznania, Gniezna, Żnina, zależnie gdzie nas wywieje
Pozdrawiam
Witam jestem nowym użytkownikiem forum mam na imię Łukasz ale wszyscy znajomi mowią na mnie Wentyl (dlaczego tak mówią kiedyś Wam opowiem). Obecnie jeżdżę ferdkiem (land rover freelander) ale zamierzam dokupić autko do jazdy po lesnych drogach mniej lub bardziej zabłoconych a ferdek nie daje rady brak blokady.
Dlatego wrzuciłem link z samim i chcialem o jakieś podpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum