Wysłany: 2011-12-28, 20:19 Brak licznika km i prętkosciomieża
Witam dzisiejszym mandatem karnym za przekroczenie prędkości a to dobre... zmotywowałem się na naprawę tylko podpowiedzcie jak?? hodzi mi o brak licznika km i brak prędkosciomierza...
prędkościomierz i licznik przebiegu są napędzane linką która wychodzi z reduktora i idzie do licznika krawędzią podłogi koło twoich nóg... obadaj jej stan.
_________________ La vie en rose:) Proszę spuszczać olej z reduktorów/skrzyń które do mnie wysyłacie kurierem.
Nie kupujcie pod żadnym pozorem linek prędkościomierza polskiej firmy LINOR. Porażka - już 2druga urwała się u mnie po kilku godzinach od założenia. Teraz czekam na zwrot pieniędzy bo nie przyjąłem linki po kolejnej naprawie tego producenta. Szkoda czasu i kasy. Oryginalna linka chodziła kilka lat!
Pomógł: 8 razy Wiek: 27 Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 1497 Skąd: Kwilcz/Poznań
Wysłany: 2012-01-10, 16:37
A ja mam takie pytanie: Czy żeby sprawdzić czy linka aby na pewno się tylko przy liczniku nie wyczepiła to dużo trzeba rozbierać? Oblukałem stan linki przy nogach kierowcy. Jest luźna, ale przy reduktorze się trzyma, więc musiała się wyczepić/urwać gdzieś przy liczniku.
Wysłany: 2012-01-10, 17:39
Dzięki, jak będę miał czas jutro to to zrobię, ale chyba jednak dopiero w weekend, bo nie mam garażu, a jak ze szkoły przychodzę to już ciemno jest. :/
Wysłany: 2012-01-11, 22:28
Hehe, nie, ja wzorowy uczeń! Po drugie niestety mieszkam 8km od szkoły i nawet jak bym poszedł na wagary to najpierw bym musiał wrócić, a potem i tak by się wszystko wydało, bo mama nie pracuje i siedzi w domu cały dzień. :D Ale oni tylko w samuraiu mi żarówki pozwalają zmieniać, a co dopiero jak powiem im, że chce im pół deski rozdzielczej rozebrać! :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum