Witam. Mam problem ze sprzęgłem Visco poprostu już sie wyrobiło i niestawia oporu gdy nim kręce. Czy może mi ktos podpowiedzieć jak zblokowaćje je na stałe ? bo niebardzo wiem jak sie do tego zarbać. z góry dzieki za podpowiedzi.
Jak coś to mam sprawne wisko w garażu to mogę Ci odsprzedać. Od silnika 1.3 z 1996r.
Raczej nie kombinuj z blokowaniem wiskozy bo będziesz miał ciągle problemy z temperaturą.
po to wymyslili visco zeby tylko w okreslonym momencie przy okreslonej temp, dzialalo, jak dasz na stale silniczek moze byc niedogrzany, a w zminie , oj chlopie szmat drogi trza zrobic zeby sie zagrzał
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
w zimę zatyka się chłodnice kartonem zależy do czego potrzebujesz suzuki jak do katowania to mógł byś zaspawać a jak do normalnej jazy to lepiej żebyś wymienił
Artorius [Usunięty]
Wysłany: 2011-07-26, 15:53
wiem jakie są skutki tego że będzie pracowało zblokowane itp. ale widze że bede musiał sam pokombinować :) tak czy inaczej dzieki :)
Mam takie pytanko czy to visco mogło się jakoś zablokować ? Bo mój wentylator kręci się cały czas tak samo szybko czy jest cieply czy jest zimny. Pomoże ktoś ? Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum