Chłopaki powiem wam coś - gdybym wiedział ile mi będzie blacharz spawa podłoge w moim samuraiu to bym sobie kupił migomat, poszedł na kurs i sobie sam pospawał - przynajmniej bym miał zrobione parę miesięcy szybciej :)
Hejka, ja autko oddałem koledze cornemu z forum, dałem tylko żeby pozmieniał uszczelniacze i łożyska w mostach, a on porobił w nim wszystko co było do zrobienia, pospawał podłoge,z trudniejszych rzeczy to dorobił wał napędowy na tył, porobił wszystko jak dla Siebie także jestem zadowolony (mosty pomalował na czarno, drążki i osłony mostów w innym kolorze, zakonserwował wszystko, garaż ma 80km od Krakowa więc to nie jest jakaś straszna odległość a powiem szczerze że na temat samurajów to już jest obcykany. Pozdro
Mi się udało znaleźć spawacza robił niecałe dwa tygodnie - spawał wszystkie dziury, progi i nadkola. Spisał się koleś - jest z Tychów jak ktoś chce namiar to podam na priv.
ja to mam blacharza
wycial 2 progi_ calutkie z duzym zapasem, dwie lochy z przodu pod nogami i z tylu fotela , kilka malych dziurek. Oczywiscie jego material plus minia plus farba
koszt calkowity 200 zita
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
1- zlecić komuś, żeby zrobił tanio i za rok powtórka z rozrywki
2- zrobić samemu i straszyć ludzi na drodze
3- zlecić fachowcowi, który zajmie się autem profesjonalnie, zrobi dokumentację zdjęciową z prac i pozwoli spać spokojnie przez kilka lat:
1- zlecić komuś, żeby zrobił tanio i za rok powtórka z rozrywki
2- zrobić samemu i straszyć ludzi na drodze
3- zlecić fachowcowi, który zajmie się autem profesjonalnie, zrobi dokumentację zdjęciową z prac i pozwoli spać spokojnie przez kilka lat:
Witam, poszukuje dobrego i solidnego blacharza w Krakowie lub okolicach, może być garażowiec, od niedawna jestem posiadaczem samuraia, niestety blacha nie jest mocna stroną tego samochodu, proszę o pomoc. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum