ja quada nie miałem ale kupiłem sobie i quada tyle że typowo sportowego byc może wrócę na zawody, ale i tak największą frajdę daje mi samurai , ogolnie latam motocyklem w STUNCIE (jazda na jednym kole akrobacje)5lat, quad ltz400 8lat , paintboll 2lata , paralotnia 1rok, samurai 2 lata, i SAMURAI powiem że samuraiem latałem na oponach AT to mi sie znudziło i już był okres ze sprzedawałem samuraia (dobrze ze nikt nie kupił) rok stał praktycznie nie jeżdzony, założyłem simexy i blokade na tył i zajawka powróciła, teraz zawieszenie przerabiam całe, quad stoi raz na jakiś czas się przejade, jak by ktoś coś w tych tematach o których pisałem chciał sie czegoś dowiedziec to polecam się na przyszłośc
mieliśmy jakies 2 tyg temu do sprzedania komplet jeden, ja swoj może bym sprzedał w sumie, przemyśle temat, aha silnik mam simonini a skrzydło to nawet nie pamietam, waże 75kg więc pod siebie mam skrzydło,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum