42 gr 3,6 albo 4,2 chyba - jeden wahacz waży około 2kg jak miałem w ręce wahacz z lr to myślałem że ze śmiechu padnę
Na oczko padło ponieważ bez problemu most krzyżował się na zestawie polibuszy. Pozatym przód nie ma się bujać na wszystkie strony bez ograniczeń, ta funkcja przypadnie bardziej na tył (chociaż z tyłu się zastanawiam nad rozwiazaniami). Dodatkowo wahacz ma się znajdować pod ramą a nie z boku a nie chciałem go zbytnio obniżać.
W sumie to przód już stoi na sprężynach, jeszcze drążek i panhard do zrobienia:
Rurki z śr wew 30 do wody, coś ala plastik, przy końcówkach wsuwam kawałek miedzi żeby przy skręcaniu nie załamać ścianek + kolanka gumowe z szrotu.
W każdym hydraulicznym do kupienia
[ Dodano: 2012-04-25, 20:17 ]
Dzisiaj przyszła paczka
[ Dodano: 2012-05-09, 11:28 ]
Zmiana koncepcji, na rury poszły rury w ocynku
Chłodnica na pace:
Zderzak tył:
Malowanie elementów
[ Dodano: 2012-05-21, 20:00 ]
W końcu lakier położony
węże są z agromy i łączą rury z ocynku
Okienko już wycięte i poliwęglan będę wstawiał bo miałem szybę od poldolota ale oczywiście było 2 "pomocników" i dziura w pizdziet za duża wyszła to teraz zostały mi nity i usztywni blachę z tyłu
Następnym razem próba odpalenia skurwola
A no i jeszcze naklejki się robią bo to podstawa, rainforest challange itp haha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum