Wysłany: 2012-03-21, 13:57 Zadbany Samurai do sesji zdjęciowej
Witam serdecznie,
W najbliższym czasie serwis motoryzacyjny www.autokult.pl będzie przeprowadzał test Suzuki Jimny. Poszukujemy zadbanego poprzednika tego modelu (najlepiej jak najbardziej seryjnego, chociaż różnego rodzaju zmoty też wchodzą w grę), czyli Samuraia (najlepiej z Warszawy lub niedalekich okolic), który chciałby uczestniczyć w sesji zdjęciowej do testu (najlepiej 7 lub 8 kwietnia). Profesjonalnie wykonane zdjęcia (najprawdopodobniej wykonywane na poligonie) będą też do dyspozycji właściciela Samuraia.
polemizował bym, no ale ja mam 'taki gust wypaczony, że lubię wrony...'
Buda samuraia ma bardziej surowy, klasyczny charakter i na pierwszy rzut oka widać że to terenówka, a nie suwik .
Kształty samca są nie powtarzalne.Gdy jadę plaskaczem to nie zawsze znajomi mnie poznają (albo nie chcą poznawać )
Jak jadę Samuraiem to nawet nie znajomi kiwają.
Kształty samca są nie powtarzalne.Gdy jadę plaskaczem to nie zawsze znajomi mnie poznają (albo nie chcą poznawać )
Jak jadę Samuraiem to nawet nie znajomi kiwają.
Postaw Samuraia na parkingu koło jakiegoś Suva/ dużego 4x4 to wygląda jak resorak :d dlatego ludzie tak pozytywnie go odbierają.
A to przecie dzielny wóz :D
_________________ yahoo33,
Samurai 1.6 16v - twinpower ;), Spring by Krzykku. Simex 31x10.5r15 Mosty 5.125, LR tył.
Bez urazy przecież nie mowie ze samik jest brzydki bo wprost przeciwnie, to cudowne maleństwo ale z punktu widzenia wieku jak by nie patrzeć to jimny zajebisty jest mi się podoba mimo swojej nowoczesnej lini bo ma to coś w sobie.
Dzięki za wszystkie zgłoszenia, sesja się dzisiaj odbyła z udziałem dwóch dzielnych klubowiczów i ich maszyn, gotowy artykuł ze zdjęciami na pewno podrzucimy do obadania :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum