zanim wymienisz wzmocnij pochwe ,bo szkoda roboty i tak ją pogniesz .Ja mam na długiej rurze płaskownik z blachy 8mm przyspawany w pionie ,ale najważniejsze chyba jest przyspawanie kuli do rury ,wstawiłem na to przewężenie między kule ,a rurę takie małe trójkąty z góry i z dołu ,bo tam jest wąski i słaby kawałek rury .Sprawdzone, dwa lata jedna pochwa latała w vitarze i od roku w samuraju .Zdięć nie mogę pokazać ,bo jakaś afera z limetem zdięć mi wyskakuje.
_________________ samurai 1.6 8v ,spreżyny ,5.12 w mostach,
dzieki za pomocne info, jakby można było jakaś fotke na @ wrzucić dainese@op.pl i przy okazji jak ktos ma taka pochwe to chetnie odkupie.
pzdr
[ Dodano: 2012-04-17, 15:57 ]
witam ponownie.
zakupiłem most od samuraja, pytanie teraz czy muszę wymieniać wszystkie flaki , czy most samurai rożni sie przelozeniami od mostu santany, i jak odkrecic srube na klucz 27 ktora jest przy gruszce jak jest wyjście na wał napędowy??
z gory dzieki za pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum