Wysłany: 2012-05-24, 20:49 Zamiana filtra powietrza
Muszę wymienić filtr powietrza na jakiś inny bo przeszkadzają mi przewody od chłodnicy. Najchętniej kupiłbym stożkowy w obudowie ale na alledrogo 200zł trzeba wyrzucić
Orientuje się ktoś od czego najlepiej szukać żeby był w miarę przystosowany do podciągnięcia snorkela ?
Jaką średnicę powinien mieć filtr ? Bo się zastanawiam czy tego stożka nie kupić i obudowy z rynny nie zrobić
Zadzwoń zapytaj ,TEL (71) 3731251 ,to jest do Wrocławia do sklepu tuningowego,do dwóch aut brałem u nich w szczelnej obudowie i jakoś koło stówki kosztowały ,a i na telefon przyjmowali zamówienie.Dużo tych w blaszanych obudowach na aledrogo wcalenie są szczelne tylko ładne.
Chciałem Ci go pokazać ale... Niestety Limit na wszystkie załączniki na tym forum został przekroczony
Zadzwoń zapytaj ,TEL (71) 3731251 ,to jest do Wrocławia do sklepu tuningowego,do dwóch aut brałem u nich w szczelnej obudowie i jakoś koło stówki kosztowały ,a i na telefon przyjmowali zamówienie.Dużo tych w blaszanych obudowach na aledrogo wcalenie są szczelne tylko ładne.
Chciałem Ci go pokazać ale... Niestety Limit na wszystkie załączniki na tym forum został przekroczony
Stówkę za kawałek plastyku?
Zrobię jutro fotkę jak u mnie wygląda z nierdzewki za 40zł.
To zależy jak podejdziesz ,bo jak masz dwie stówki to niedrogo ,ale jak ostatnią, to masz rację za dużo
pokaż pokaż dość często to zakładam kolegom ,to może jakiś nowy pomysł będzie
_________________ samurai 1.6 8v ,spreżyny ,5.12 w mostach,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum