kolega ma vitare a w niej już 3ci most (teraz Calmini) a na ostatnim rajdzie tuż po starcie poszła półośka. Będzie motał most od UAZa.
Nie będę tym autem jeździł codziennie, do tego mam osobówkę tzw. średniej klasy (chyba, że mi się tak spodoba jazda samcem, że z niego nie wysiądę). Potrzebuję auta na ryby (dojazdy przez polne, błotniste drogi rozjeżdżone przez ciągniki wywożące z rzeki żwir) i do weekendowych szaleństw (raczej mniejszych niż większych) po okolicznych lasach (wiem, nie wolno). Od czasu do czasu chciałbym zabrać żonę (w nagrodę za to, że zgadza się na zakup 4x4) i córkę na przejażdżkę po okolicznych wertepach i zastanawiam się, czy one, przyzwyczajone do osobówek to przeżyją?
nie strasz nie strasz .... czytaj do czego ma służyć ów pojazd.... a do rajdów w vitce to tylko sztywny most
przy oponach 205 moja dziewczyna jezdzi bez problemu moim samuraiem po miescie a nie dysponuje nadludzką siłą wiec tu chyba przesada;
komfort na dłuższe trasy - znikomy - chyba że latem bez dachu
poza tym jest fajniejszy od viertarki i jak co to taniej i łatwiej samemu go naprawiać...
Zdecydowałem, że jednak kupię samiego.
Niestety zakup musi poczekać, bo na razie muszę kupić inne 4x4 (Audi A4 quatro) bo moja żona po 2 dniach jazdy (a raczej prób jazdy) po śniegu powiedziała, że nie wsiada więcej do tylnonapędowca (Mercedes C-klasy).
Zdecydowałem, że jednak kupię samiego.
Niestety zakup musi poczekać, bo na razie muszę kupić inne 4x4 (Audi A4 quatro) bo moja żona po 2 dniach jazdy (a raczej prób jazdy) po śniegu powiedziała, że nie wsiada więcej do tylnonapędowca (Mercedes C-klasy).
Moja żona w 9 miesiącu ciąży śmiga bez wspomagania! Było dużo głośniejszych rozmów przed zakupem ale stanęło na moim! A teraz woli go od astry co w niej jest o 100% wygodniej ciszej itd! SUZI ma duszę i dlatego lepsza!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum