Cześć,
Można z czegoś dopasować korek wlewu paliwa do Samuraia?
Na razie jeżdżę na uniwersalnym ale z racji tego że dużo śmigam po mieście przydał by się taki na kluczyk.
Jeśli nie będę miał innego wyboru to zamówię sobie taki, ale chciałem się dowiedzieć czy z jakiegoś innego samochodu nie spasuje. Np w Norauto można kupić korki po 40/50zł. Zawsze coś zostanie w kieszeni.
Ostatnio zmieniony przez Yabu 2010-12-11, 19:18, w całości zmieniany 1 raz
w spuszczaniu paliwa jak dla mnie sa najlepsi kierowcy lokomotywy ( mamy tu niedaleko tak zwany "ruski tor" LHS z ciuchcia napędzaną olejem napędowym ) ... poplombowane maja wszystko począwszy od baku po pompy prze4lewy itp ....aaaaaa jednak
Yabu, jest gość w Kozach który przywozi samuraje i rozbiera je na części. Czasem coś od niego pojawia się na alledrogo, ale rzadko bo prawie wszystko schodzi telefonicznie. Sam jak coś popsuje, potrzebuje zaopatruje się u niego. Ceny ma bardzo znośne, nie jak większość hien z alledrogo. Korek wlewu na kluczyk tez u niego kopiłem, wymagał tylko wyszlifowania i pomalowania na czarno pod kolor auta, a kosztował mnie 30 zl. Wiec nawet lepiej niz w Norauto :D
składzik drewna, a w garażach same skarby :D widzę ze jest znany w kręgach:D mój sj500 tez jest od niego, nie mogę narzekać, robi porządnie. Yabu skoro nabyłeś felgi, myślę że nie będzie problemu z koreczkiem w dobrej cenie, uderzaj spokojnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum