Kupowałeś takie drążki, czy sam robiłeś? A może przerobiłeś stare?
[ Dodano: 2012-01-27, 20:23 ]
Mam pytanie czy ma ktoś Samuraia z orginalnie prostymi obiema końcówkami drążków kierowniczych? Pytam bo w każdym sklepie motoryzacyjnym jak i na znanym serwisie aukcyjnym upierają się że nie ma różnicy jeśli chodzi o prawą i lewą stronę i chciałem się dowiedzieć czy rzeczywiście wychodziły Suki z takimi końcówkami bo jak na razie nie miałem szczęści na taką trafić.
_________________ Samurai 1.9TD, 1999r, Good Year Wrangler ATR 205/75R15
Pomógł: 17 razy Wiek: 37 Dołączył: 20 Kwi 2012 Posty: 1030 Skąd: Bristol UK
Wysłany: 2012-06-06, 19:45
Czy może ktoś pokazać jak wygląda taki samorosły drążek?
Na przeglądzie doczepił mi się do popękanych gumek na gałkach więc je powymieniałem ale jak każe mi całość wymienić to będę musiał kombinować z metaloplastyką.
Pomógł: 5 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Sie 2010 Posty: 782 Skąd: Gliwice
Wysłany: 2012-07-02, 14:50
Kolego tylko ci zostaje regeneracja nic wiecej ja wlasnie tez musialem tak zrobic w swojej Suce co prawda tanie nie jest bo 200 zl zaplacilem ale dobrze mi to zrobili mozesz jeszcze sie pytac w Salonie ale tam zapalcisz jak za zborze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum