Nie będę zabudowywał paki, musi być przewiew Dzięki za porady z chłodnią i bakiem
Prawie finisz Drobne dociągnięcia jak pasy na nadkolach, dokręcić śruby od hamulców , wydłużyć odboje i posprawdzać na kanale czy wszystko ładnie działa
Za niedługo jeszcze klatka zewnętrzna dojdzie i naklejki
Tył jest niżej ponieważ z tyłu jest resor a nie chce dawać wieszaków +25cm
Z przodu jeszcze dojdzie zderzak z windą na miejscu chłodnicy ale najpierw trzeba jeździć i jeździć
Tył jest niżej ponieważ z tyłu jest resor a nie chce dawać wieszaków +25cm
Z przodu jeszcze dojdzie zderzak z windą na miejscu chłodnicy ale najpierw trzeba jeździć i jeździć
to ci klapnie... i będzie akurat
mi moje springi klapły mimo że tuningowe od jimniaka
Dokładnie jak paw3ł napisał zwłaszcza że w sierpniu wyjeżdżam do grudnia to się nie najeżdżę
W przyszłości springi z tyłu ale dopiero jak wszystko skompletuje i będzie do wyspawania na raz żeby nie blokować
tytus , a długo Ci zeszło ze wspomaganiem, bo to chyba ostania rzecz do rezania ale strach mnie ogarnia i wolałbym 15 zderzaków zrobić
w ogóle nie wiem jak się za to zabrać......
Jedno popołudnie, zależy od czego wspomaganie bierzesz
Ja mam od jamnika angielskiego to musiałem dużo ciąć, więc jeżeli nie chcesz robić mocnych przeróbek to odradzam.
Do wspomagania od vitary robisz przejściówkę z blachy żeby otwory pasowały, do uchwytu pompy dospawujesz kawałek blachy żeby do bloku silnika ją umiejscowić i tyle Najpierw zbierasz wszystkie części i sama wymiana to małe piwo
Gdybyś szukał przekładni to mam z vitary z nowymi uszczelkami
aha i jeszcze drążek od przekładni do kierownicy nowy sobie wystrugaj. Ja końcówkę z krzyżakiem zabrałem z samuraja, z drugiej strony od vitary i zespawałem, jest giters
Tylko z pompy mi cieknie więc muszę zregenerować
Jedno popołudnie, zależy od czego wspomaganie bierzesz
Ja mam od jamnika angielskiego to musiałem dużo ciąć, więc jeżeli nie chcesz robić mocnych przeróbek to odradzam.
Do wspomagania od vitary robisz przejściówkę z blachy żeby otwory pasowały, do uchwytu pompy dospawujesz kawałek blachy żeby do bloku silnika ją umiejscowić i tyle Najpierw zbierasz wszystkie części i sama wymiana to małe piwo
Gdybyś szukał przekładni to mam z vitary z nowymi uszczelkami
aha i jeszcze drążek od przekładni do kierownicy nowy sobie wystrugaj. Ja końcówkę z krzyżakiem zabrałem z samuraja, z drugiej strony od vitary i zespawałem, jest giters
Tylko z pompy mi cieknie więc muszę zregenerować
Pomalu z tym popoludniem , masz chlodnie na pace, jak zostaje na miejscu to lekko koliduje z vitarowa przekladnia, trzeba lekko zaszlachtowac i pospawac jedno z mocowan
Tytus tak przeglądając fotki z remontu...zwłaszcza tą z wahaczem mam pytanie :) w tle widać wahacz z matiza? tzn że sie na nim wzorowałeś? chodzi mi o położenie tulejek met gum i z czego polibusze są(jaką mają średnice) ??
[ Dodano: 2012-06-14, 20:31 ]
jeszcze miałem obawe czy one się nie wygną ale skoro ścianka jest 4,2 to rozwiewa moje wątpliwości:)
Pomógł: 5 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Sie 2010 Posty: 782 Skąd: Gliwice
Wysłany: 2012-07-09, 16:36
No Tytus Bestia Urosla w oczach mojich moze ja kiedys tez szczele body lifting mojemu No Kiedys napewno to zrobie hahaha
Ale Suka z tymi naklejkam Prze...Zajeb.....ta
Wszystko fajnie, motanko, kolorek, naklejki słuszne ideologicznie.... tylko ja się qfa pytam - gdzie jest system audio z którego będą płynąć słodkie dźwięki Motorhead, Black Sabbath czy Slayer'a?
Nie wiem czy zauważyłeś, ale matka natura udoskonaliła twoje malowanie i na masce naniosła klimatyczny 'flame paint'.
Pomógł: 5 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Sie 2010 Posty: 782 Skąd: Gliwice
Wysłany: 2013-04-21, 01:25
Aj Tytus widze ze wrociles i walczysz w naszym Terenie Pozdrawiam
oj maszynka w okazalosci wspanialej i powiem tak szukam nowej budy dasz swoja hahahaha zartuje 4
ps POZDROWIAM
_________________ 1,6TD VW, kopia Simex, kinetyk, lift nie wiem o ile haha ale daje rade, spring, CB-radio tel. 883-043-572 w razie W
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum