co do jakości wykonania to ewidentna tandeta, ale pasowały idealnie. Nie topię samochodu, użytkuję prawie jak plaskacza i lampki działają bezproblemowo cały ten czas.
a co takiego strasznego jest w ich wyglądzie? Przymierzałem się do nich, o ile pamiętam pojawiają sie na allegro za 15 zl/szt, ale to u innego sprzedającego niz ten, ktorego podałeś
Ja za swoje dałem 14,80 więc ten link z Allegro to jakaś straszna drożyzna :) :) :)
Moje poprzednie były tak przerdzewiałe że miałem jedną wielką dyskotekę, Te może nie są szczytem rękodzielnictwa ale prawie rok działają. Nie ukrywam że wprowadziłem kilka modyfikacji.
1. od zewnątrz cześci metalowe opryskałem biteksem żeby je zabezpieczyć.
2. z kawałka gumy porobiłem osłony pomiędzy wew. częścią błotnika a zderzaka co osłania lampę od środka przed bezpośrednim bombardowaniem przez błoto.
3. Wymieniłem oryginalne wtyczki na hermetyczne http://allegro.pl/kostka-...2450317765.html bo to coś czym są zakończone przewody od tej lampy to jakaś pomyłka i napewno z hermetyką niema nic wspólnego.
Lampy topiłem i niema większego problemu.
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Pomógł: 8 razy Wiek: 27 Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 1497 Skąd: Kwilcz/Poznań
Wysłany: 2012-07-23, 19:15
Co strasznego w wyglądzie? Plastiki. Jak się lampe do ręki weźmie to czuć i widać z jakiego tandetnego materiału są zrobione, ale poza tym wszystko wporzo.
Co strasznego w wyglądzie? Plastiki. Jak się lampe do ręki weźmie to czuć i widać z jakiego tandetnego materiału są zrobione, ale poza tym wszystko wporzo.
A co ty chciałbyś za tą cenę :) :) :) Nic więcej do samca nie trzeba.
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Podbiję temat jako ostrzeżenie.
Lampy kupiłem 2 lata temu i do dzisiaj leżały w pudełku, ale próba ich zamontowania zakończyła się stekiem
przekleństw, gniazda żarówek wykonane strasznie i do tego nie kontaktują (ruszanie przewodami powoduje dyskotekę).
Namęczyłem się z przełożeniem kostek, bo te co były w nowych to totalna porażka i wyszło, że praca poszła na marne
więc zamówiłem używki na alegrogo.
Uwaga, klosze są kilka milimetrów krótsze (czerwone), więc nie pasują do starych lamp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum