Wysłany: 2012-08-08, 15:06 Zamontowanie silniczkow do reflektorow
hej, chlopaki/dziewczyny pomóżcie bo przyszly do mnie juz silniczki do reflektorow. Dzialają elegancko jak podepne do wtyczek ale ja nie mam miejsca na ich zamontowanie... Nie widze tych otworów na mocowanie stelażu. Nie wiem też ogólnie jak silniczek wypycha reflektor...
Dzieki z gory za pomoc.
Piotrek
_________________ Warszawa/Bemowo
Santana 92' wtrysk - troche zmotany przy kupnie ale powoli go prostuje i dopieszczam :)
Bo w twoim aucie jest zamontowany pas przedni nie przewidujący montażu takich silniczków.
Albo jest po dzwonie i wstawiony ma inny pas, albo ma przeszczepioną wiązkę z silnikiem z innego auta
Musisz przyspawać/przykręcić stelaże silniczków tak, żeby ruszający się siłownik zastępował górną śrubę mocującą reflektor.
ps.
Ta regulacja to zupełnie bezużyteczny gadżet. Pobawisz się dwa razy i zapomnisz że to masz.
hmm, to u mnie ktos namotał bo naciskanie klosza z gory nic nie daje, natomiast moge go naciskac od dolu tzn tak jakbym chcial go wypchnac...czuje ze jest tam jakas sprezyna ktora wraca go na miejsce...powinno byc odwrotnie chyba ze mozna klosz odgiąć w dol a nie w gore?
_________________ Warszawa/Bemowo
Santana 92' wtrysk - troche zmotany przy kupnie ale powoli go prostuje i dopieszczam :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum