Witam
Jestem użytkownikiem Samuraia 1,0 gaźnik.
Mam dwa problemy przede wszystkim zapach benzyny wewnątrz auta, a drugi auto po jakimś czasie jazdy gaśnie wtedy należy je odpalić i przegazować i jakiś czas jazdy jest ok po czym znowu gaśnie.
Proszę o pomoc i opinie
Pozdrawiam
gaznik u regeneracji i tu chyba przyczyna' mialem gaznik wiem co to za bol jezdzilem do kilku znawcow tzw gaznikowcow i chodzil coraz gorzej' zmiana na pony z recznym ssaniem uratowala samca, choc pozniej i tak zmienilem silnik na diesela
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
A sprwdż czy nie masz za wysokiego poziomu w komorze pływakowej? Albo wróć do tego co ci go regenerował , wygląda że go zalewa. Zapach benzyny może byc od tego lub po prostu zatankowałeś kiepskie paliwo.
_________________ NIE JEDŹ SZYBCIEJ NIŻ TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ POTRAFI LATAĆ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum