Dystanse można dać ale nie wiem czy to sens jest dawać 5mm chyba ze chcesz więcej dać to tak , nie będę dawal reki sobie uciąć ale pewnie będzie się dało przespawać
chcialem ja tak ladnie wysadzic jutro jeszcze raz popatrze na te oznaczenie ale mam tokarza u ojca we firmie to mi dystanse dorobi a szpilki mam z rozbitej
hondy to tez moge załozyc
Wysłany: 2012-08-17, 10:57
Witam przeczytałem temat bo jestem w posiadaniu trójkątów i chciałbym je obrócić ,dystans 5mm wczoraj do mnie dotarł pozostaje problem wentylka i bije się z myślami co zrobić czy założyć wentylek ''bez wentylkowy''(z przykręcaną końcówką) czy przespawać. W którym miejscu trzeba zrobić nowy wentyl miał by ktoś fotke? i czy zwykły mig da rade to pospawać?
Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2012-08-17, 12:43
Przespawaj, nie będziesz musiał leżeć pod samochodem, żeby się dobrać do wentyli.
Otwór na zaworek robisz tak samo, tylko po drugiej stronie nie ma to jakiegoś krytycznego znaczenia, spokojnie pospawasz migiem.
Przespawaj, nie będziesz musiał leżeć pod samochodem, żeby się dobrać do wentyli.
Słuchaj Didymos-a, wie co pisze :) :) :). Ja założyłem te wyntylki o których piszesz w stare dziury i wywierciłem nowe (wiertło 11,3 ale 11 tez może być) na wierciłem po przekątnej tak żeby wyważenie było lepsze.
Jak wróce do domu to zrobię CI foty. A co do dystansów to ja dałem dwa razy po 5mm bo bo przy jednym dystansie ocieral mi z przodu o zacisk hamulca, ale ja mam lukasa, podobno przy asasin-ach nie trą.
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum