Witam , jak w temacie , jako iż nie posiadam oryginalnego zderzaka ( w tym migaczy ) , chciałbym dopasować od czegoś powyższe , szukałem już różnych ; ze starych samochodów , przyczep , naczep itp. jakoś nic nie pasuje , najlepiej aby stanowiły osobny , szczelny box ( coś jak boczny w sami , ale jest za mały ) i pasowały do żarówki 21W , za wszelkie LEDY z góry dziękuję. Dzięki.
Wiek: 51 Dołączył: 02 Sie 2012 Posty: 13 Skąd: lubuskie / UK
Wysłany: 2012-08-19, 19:14
Pozycyjne mam , a kierunki myślę tam gdzie najprościej lub tam gdzie same kierunki pozwolą ale raczej na grilu.
Znalazłem takie coś , ale te są na mniejsze żarówki :
http://www.ebay.co.uk/itm...48#ht_772wt_699
Wysłany: 2012-08-19, 20:58
Dzięki Lexx , indicatory mogą być , zaraz będę zamawiał , ciekawe czy bulp 21W podejdzie , ale myślę że tak , trzeba sie trzymać razem na wyspach no nie :) .
p.s. będę prawdopodobnie potrzebował steering box , gdybyś coś miał będę wdzięczny . Pozdro.
Pomógł: 17 razy Wiek: 37 Dołączył: 20 Kwi 2012 Posty: 1030 Skąd: Bristol UK
Wysłany: 2012-08-19, 21:03
Wpisz w Ebay'u 'suzuki sj breaking' i pisz do ludzi ile chca za przekladnie czy co tam jeszcze potrzebujesz, czasem się idzie potargować i wyrwać w dobrej cenie, albo od razu rób konwersje na Vitere ze wspomaganiem.
Wysłany: 2012-08-19, 21:21
Jestem z Canterbury , wiem jak szukać na ebayu ale sam wiesz że lepiej kupić od kogoś komu choć troche można zaufać , od angoli można się naciąć ; sorry mate , nie wiedziałem itp. Pozdro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum