jeżeli masz ręczny na kołach, a nie na wale, to jest opcja, że zablokowała Ci się linka w pancerzu i nie odbija, a najłatwiej to sprawdzić na dotyk, po jeździe. Przejedź się z 1km, zatrzymaj się i dotknij bębna/felgi z tyłu. Jak będzie tylko ciepły, to nic złego, a jak gorący (czasem można się poparzyć) to powodem może być linka, lub zblokowany samoregulator szczęk na max rozsunięciu, choć raczej nie wydaje mi się to prawdopodobne, bo wczoraj, jak pisałeś, było ok, a raczej przez noc nie zdążyło by zardzewieć
podnosilem kola wszystkie i kolega naciskal hamulec i wszystkie hamuja zadne nie blokuje
pytam o reczny dlatego bo spadla mi linka kiedys z tego zaczepu ktory jest obok tylnego dyfru i zalozylem ja na sile i myslalem ze te własnie samoregulatory zabardzo sie docisnely
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum