ostatnio duzo czytam na temat magnetyzerów, mnostwo ludu chwali, ze pozytywne zmiany w kulturze pracy silnika, spalaniu, mocy. zaklada sie na filtrze paliwa i na wezyku paliwa. Co innego czytac , co innego uslyszec od kogos kto ma z tym do czynienia. Jakies odpowiedzi?
pozdro z nad Baltyku!
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
Pomógł: 2 razy Wiek: 37 Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 113 Skąd: Bielsko Biała
Wysłany: 2010-12-15, 22:07
też mnie ciekawił ten temat i faktycznie jest to ściema ale tylko przy paliwie za to przy gazie ponoć funguje ale ile w tym prawdy to nie wiem mnie to jakoś nie przekonuje lipa i tyle
Według mnie, jest to także ściema. Gdyby to obniżało spalanie i podnosiło moc, to przecież producenci by coś takiego wrzucali w standardzie/opcji do aut, próbując osiągnąć przewagę konkurencyjną. A tak nie słyszałem, żeby ktokolwiek oferował coś takiego.
_________________ SWAP - 1.6 Baleno 16V, opona 32 calekopia Simex, SPRING, hudrauliczny zawór jako ręczny, wspomaganie: chłodnica na pace 205 + dodatkowy wentylator, blokada przód + wzmocnione półosie i przeguby, miniklatka - kolejność dowolna.
Panowie magnetyzery piszą, że dodają ileś tam % mocy i obniżają znacznie spalanie a to wszystko za 100zł! W chinach kosztuje może 2 zł!! Tym tematem niech się zajmą tuningowcy, którzy z malucha robią porshe żeby popisać się MOCĄ przed koleżankami z gimnazjum (spojler na przedniej i tylnej masce dodaje 10 KM)!! Tak naprawdę jest to tak jak leczenie ludu przez tego Ruska za pomocą ekranu telewizora!! Koledzy oczywiście kupili do swoich rakiet magnetyzery i co?? Wielka kicha!! Jeżeli ktoś ma zbędną stówkę w portfelu niech kupi i podzieli się z nami swoimi psychologicznymi doznaniami, zmiany pola magnetycznego paliwa, wzrostem mocy i lepszym rozruchem!! Nie każdy musi się ze mną zgadzać!! Osobiście nie mam zamiaru kupić!! Chyba, że ktoś da mi wydruk z hamowni przed i po zastosowaniu magicznego magnetyzera (tylko oczywiście nie sprzedawca)!! POZDRAWIAM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum