Wysłany: 2012-12-01, 20:49 Wymiary wąskiego i szerokiego przedniego mostu sj413
Witam na początku chciałbym się przywitać.
Mam pytanko wszedłem w posiadanie Samuraia z 1989 roku trochę zmoconego. Po ostatnich ciężkich jazdach zauważyłem że mam wgnieconą obudowę przedniego mosty. Chciałem przygotować się do wymiany całej pochwy i przy okazji wymiany uszczelniaczy oraz wszelkich łożysk. Niestety nie mam konkretnej informacji na temat czy to jest most wąski czy szeroki. Poszukałem w necie i nie znalazlem odpowiedzi. Więc nasuwa mi się pytanie czy ktoś zna szerokość szerokiego i wąskiego przedniejo mostu tak żebym mógł sobie zmierzyć i zamówić właśiwą część. Z góry dziekuję oraz pozdrawiam.
Hej :) umiem czytac bo skonczylem 8 klas podstawowki i nie tylko, z wyszukiwarki tez potrafie kozystac. Mam dosc mocno zmoconego Samiego i nie mam juz resorow tylko sprezyny. Gdybym znalazl odpowiedz na to pytanie na pewno nie zakladal bym kolejnego. Czy ktos moze poswiecic kilka minut i zmierzyc most? Wystarczy do przewezenia z obu stron przed kulami. Dziekuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum