Wysłany: 2010-12-10, 21:06 KONKURS na najlepszy zimowy filmik!
Ogłaszam konkurs na najlepszy filmik zimowy Samurai w Sniegu I
Temat konkursu to oczywiście zimowe upalanie fun szał jak zwał tak zwał :)
Regulamin konkursu:
1. Głównym bohaterem filmiku musi być Samurai.
2. Akcja filmu koniecznie musi być w śniegu.
3. Filmik wrzucamy koniecznie na Youtube
4. Długość filmu nie może być mniejsza niż 30sec ani dłuższa niż 5min
6. W konkursie mogą wziąć udział wyłącznie zarejestrowani na forum posiadacze Samuraia.
7. W tytule filmiku koniecznie wstawiamy Samurai w Śniegu I - ............. - w wykropkowanych miejscach piszemy własny tytuł. (słowa kluczowe na YT też piszemy samurai w śniegu)
Filmiki robimy do końca Stycznia po czym będziemy wrzucać w specjalnym temacie do 4.02.2011
Specjalny topik konkursowy będzie utworzony pod koniec stycznia.
Wybór najlepszego filmiku odbędzie się poprzez głosowanie przez użytkowników forum.
Przewidziałem oczywiście skromną symboliczną nagrodę w postaci zestawu naklejek klub samurai.
Zachęcam do kręcenia!
Ostatnio zmieniony przez Admin 2010-12-10, 21:11, w całości zmieniany 1 raz
Pomysł bardzo dobry. Sam od czasu do czasu w mojej pracy organizuje konkursy i jestem ciekaw jaki będzie odsetek osób z forum, którzy wezmą udział w konkursie.
Trzymam kciuki za udaną akcję i wesołe filmiki.
_________________ SWAP - 1.6 Baleno 16V, opona 32 calekopia Simex, SPRING, hudrauliczny zawór jako ręczny, wspomaganie: chłodnica na pace 205 + dodatkowy wentylator, blokada przód + wzmocnione półosie i przeguby, miniklatka - kolejność dowolna.
Dzisiaj wiozłem moją żonę, MOJĄ SUZI na porodówkę ale nie miałem głowy kręcić filmu!! To by był film jak pod szpitalem między sosenki po zaspie trzeba było jechać!!
Gratulacje Kosa i dużo cierpliwości w trudnych, czekających cię dniach!!! Jak będziesz miał dosyć pieluch i płaczu, wyszalejesz się na śniegu - ktoś to nagra i wygrałeś konkurs
Ja dopiero niedawno kupiłem swoją Suzi i trochę przy niej roboty i wkładu finansowego.
Ale Wy czemu nie kręcicie filmików?
Chyba,, że pochowaliście swoje auta przed zimą - przyznać się
Ja dopiero niedawno kupiłem swoją Suzi i trochę przy niej roboty i wkładu finansowego.
Ale Wy czemu nie kręcicie filmików?
Chyba,, że pochowaliście swoje auta przed zimą - przyznać się
Admin napisał/a:
Filmiki robimy do końca Stycznia po czym będziemy wrzucać w specjalnym temacie do 4.02.2011
Specjalny topik konkursowy będzie utworzony pod koniec stycznia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum