Pomógł: 2 razy Wiek: 37 Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 113 Skąd: Bielsko Biała
Wysłany: 2010-12-13, 21:44
[/quote] kurcze ciekaw jestem cz ktoś to kupuje i skąd oni te ceny biorą!!![/quote]
Znam trochę chłopaków z samuraja no trochę drogo ale to drogi sport ja osobiście bym tego nie kupił bo szkoda kasy można to taniej zrobić ale jak sprzedają to widocznie są goście którzy na to się biorą ale jaki prestiż takie drogie nadkola :P
no ta...ja sobie wyrzeźbiłem takie nadkola z gumy od nie wiem czego..a że to drogi sport to tez prawda, ale to nie znaczy że zakup takich gum za ponad 400 stówy ma jakikolwiek sens..
_________________ sj 413, 31"fedima kopia simexa,reduktor 410, stała blokada na tyle, przełożenia w mostach 5,38 , tylny most vitara, spiek , podniesiny, poszerzony, podcięty, snorkel i innne takie....sprężynki
Drogi sport to jedno a to, że coraz bardziej robi się modny to drugie!! Wielu nowobogackich (i to chyba dla nich te ceny) przerabia terenóweczki i jedzie w MIEJSKIE BAGNO pod supermarket żeby zwrócić na siebie uwagę!! Kasa nie gra roli a prawdziwego błota to się boją!!
Drogi sport to jedno a to, że coraz bardziej robi się modny to drugie!! Wielu nowobogackich (i to chyba dla nich te ceny) przerabia terenóweczki i jedzie w MIEJSKIE BAGNO pod supermarket żeby zwrócić na siebie uwagę!! Kasa nie gra roli a prawdziwego błota to się boją!!
No nie do końca. Oni akurat robią to z jakiejś jednolitej grubej gumy, a pasy transmisyjne są wzmacniane w środku tkaniną, przez co później mogą z nadkola zwisać niteczki.
Kiedyś widziałem w Castoramie coś takiego tylko nie pamiętam w jakich wymiarach to sprzedawali. Najlepiej szukać właśnie w tego typu marketach. Myślę że w spółdzielni rolniczej też powinni mieć coś takiego.
Wysłany: 2011-01-06, 12:45
Witam, najlepiej nie szukać w częściach tuningowych bo zapłacimy majątek. Najlepiej cos w dziale rolniczym znaleść np. http://allegro.pl/pas-ped...1392871915.html można i duzo taniej znaleść i szerokośc możemy sobie wybrać a cena przyzwoita
Pozdrawiam
_________________ Suzuk - 1,3 wtrysk , Old man +2'', MT 215/75/15
rzeczywiście fajnie wyglądają jednak za wytrzymałe musimy sporo zapłacić , a opinia o tych tanich nie jest zbyt dobra
[ Dodano: 2011-01-06, 18:19 ]
ja osobiście bym doradzał z pasa transmisyjnego z kilku względów:
-cena( pas kupuje się na metry za smieszne pieniażki)
-bardzo elastyczne dzieki temu uszkodzenie takiego dankola jest raczej bardzo mało prawdopodobne
- bardzo praktyczne
_________________ Suzuk - 1,3 wtrysk , Old man +2'', MT 215/75/15
Dzwoniłem dziś i pasują od wranglera ale 4 szt tylne koszt 550zl szerokość 17cm. Bardzo mi sie podoba wygląd. Czy ktoś z was już takie miał. do tego trzeba mieć odpowiednie felgi i opony ale jakie felgi były by dobre.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum