witam
mój problem polega na tym ze na postoju falują obroty silnika, wchodzi na wyższe i znów na niższe chwile jest dobrze no i znów myślałem że łapie lewe powietrze ale sprawdzałem i nic nie znalazłem może być jakaś inna przyczyna?
witam
mój problem polega na tym ze na postoju falują obroty silnika, wchodzi na wyższe i znów na niższe chwile jest dobrze no i znów myślałem że łapie lewe powietrze ale sprawdzałem i nic nie znalazłem może być jakaś inna przyczyna?
Może się pływak zacinać, zawór iglicowy wyrobiony, farfocel w dyszy wolnych...
A jak sprawdzałeś lewe powietrze?
psikałem olejem po kolektorze ale obroty dalej falowały wiec wyeliminowałem nieszczelność
Olejem?
Samostartem jakimś się psika.
Tak czy owak, zacznij od gaźnika. Rozebranie go na atomy i złożenie to nie jest żaden wyczyn - prosta, dobra konstrukcja.
Może się też kończyć pompka paliwa. Spróbuj zasilić gaźnik grawitacyjnie z jakiejś butelki (taka kroplówka).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum