co post - to jakis patent wojtassa, czyzby niedługo napisze młodego technika, choć wiek jakby nie sposobny , lecz znowu umiejetnosci nie błache....
toć wszem wiadomo, ze madrośc idzie z wiekiem, jednakze chyba młody duzo olilejum zazywa- a to jak wszyscy wiedza na wiedze , sposobnośc w logicznym toku rozumowania i chwalebnej inteligencji sluzy
ot, zazdroscic chyba trzeba....
kamrat i do pióra i do dzbana wina
istny Dionizos ( Bóg wina i rozpusty) i Atena ( Boginia mądrosci i rzemiosła), połączeni razem splotem inzynieryjnych narzedzi
Taki wlasnie wojtassj jest....
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
interneter tutaj masz link do builda "samca" na 35 http://www.zukikrawlers.c...?t=14421&page=4 może na coś się przyda ;)
ja kiedyś w dalekich planach też chciałbym powymieniać sporo rzeczy w samuraju no i fakt nie będzie to 100% samuraj tylko zmota ale w tym cała zabawa
No dzięki dzięki :). Już do niego wcześniej dotarliśmy i fajnie opisane i pokazane co zostało zrobione.
co do 33 cali i orginalnych mostów, też miałem chęć przerabiać orgi mosty i założyć 33 lub 35 cali tylko czy to jest opłacalne względem masy czy nie lepiej mosty wsadzić od LJ,
nie no to wiadomo że trzeba półosie wzmocnione jakieś wsadzić noi rury mostów nowe lepsze, tył to tył by zrobił bez kłopotu ale przód jest lipa bo zostanie słaby punkt "zwrotnica" no i ciekawe jak wagowo by wyszło
aale sądzisz zee wzmocnione półosie będa dużo cieższe ? grubosc jest ta sama tylko materiał inny... kwestią jest wzmocnienie mostu... może jakies płaskowniczki po obu stronach ?
[ Dodano: 2012-12-20, 23:34 ]
Też własnie myśle oo wzmocnienu moostów !! z przodu juz druga pochwa poszła sie pier**** mam bananka
ja jeszcze ani razu nie pogiąłem mostów jedynie może na kulach mam troche zgięte ale nie koliduje to z niczym, półosie to wiadomo mogą być deko cięższe lub na odwrót, mam znajomka w warszawie który ma samca i ktoś mu przerabiał mosty orginały wsadzone ma 35 cali simex i chodzi to to, musze się zagłębić w temat chyba,
Mi sie dwa razy zachciało skoku :) i dwa mosty w pizdu :) przegub jest stoczony niemal ze jak na tokarce przez obudowe bo jest krzywo... nie za bardzo da sie wyciągnac półoski boo jest nie liniowo . :) taakze czekają mnie wzmocnienia :)
no to nieźle nieźle ja ogolnie śmigam rekreacyjnie tylko bagna praktycznie bo to mnie kręci ) co do mostów patrząc na ceny półosi wzmocnionych 1600 na jeden most, czyli mamy juz 3tyś plus zrobić most dobrze hmmm jednak chyba lepsze bedą z LJ
Jaa też rekreacyjnie.. :) ale jak parchy skaczą too co jaa nie skocze ? hehe .. bagienko dobra sprawa . niestety naa tak wzmacniane mosty mnie nie stac... hehe chodzi mi o płaskowniczki tylko
A co do mostów z Lj koolega ma zmote na tych mostach .. 35 cali simex .. są nie do zajepierodolenia dwie blokady błoto po pachy nic im nie robią.. tak btw to ta zmotka http://www.terenowo.pl/zm...246965925417366
Ostatnio zmieniony przez Kamilson 2012-12-20, 23:56, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum