ps. mam to wszystko ale w kiepskim stanie a cena jest zawsze do negocjacji:)
poprosze o nr tel w sprawie czesci
Ponieważ wyłączyłeś PW, to tu napiszę.
To ten egzemplarz na drugim zdjęciu? http://otomoto.pl/suzuki-...-C27195410.html
Jak kupowałem swojego lj80 za podobną cenę, prezentował się "nieco lepiej"
Proponuję 1000 za to (i nie chodzi o euro).
Blachy do lj mam pod Warszawą, więc trochę daleko...
Z blachami sobie dam rade(ewentualnie ramka szyby ile kosztuje u ciebie)?
a za 1000zł to jak dołożysz dwie stefki to ci mogę reduktor sprzedać,i proszę już mi nie proponować takich cen które są niższe od cen na złomie w mojej okolicy (80g/1kg).
Z blachami sobie dam rade(ewentualnie ramka szyby ile kosztuje u ciebie)?
a za 1000zł to jak dołożysz dwie stefki to ci mogę reduktor sprzedać,i proszę już mi nie proponować takich cen które są niższe od cen na złomie w mojej okolicy (80g/1kg).
Strasznie drogo na Śląsku macie
Zapasowy reduktor do lj kupiłem za 150zł
Ramkę szyby mam razem z szybą. Trochę do ogarnięcia, bo poprzedni właściciel pospawał do niej dach
Oddam za 300.
ja chce zapłacić uczciwe pieniądze za części,i ewentualnie uczciwie sprzedać ale jeżeli ktoś proponuje mi 1000zł za auto które jest już klasykiem i chce za niego 4000zł bo tyle na dzień dzisiejszy mnie kosztuje to wydaje się mi żałosne,ciekawe jakbym ja mu za jego suzi zaproponował 1/4 ceny,moim zdaniem negocjować grzecznie jest do od 10% do 30% ceny w dół.
Ale ten cały kostuch widocznie zalogował się na forum aby mieć z kim głupio popisać bo nie ma sobie z kim na co dzień normalnie pogadać
Pomógł: 17 razy Wiek: 37 Dołączył: 20 Kwi 2012 Posty: 1030 Skąd: Bristol UK
Wysłany: 2012-12-28, 22:47
Jesli szukasz silnika i polowy blach to musi byc wrak z potencjalem . . .jesli to ten z powyzszego linku, wiecej jak 1500 bym za niego nie dal o ile jest faktycznie na papierach ;]
mam silnik od 800 ccm ( z j80 ) w sj410 i mialem oferte 400 funtow za to serducho, gdzie silniki od 1.0 chodza za 30 ;]
wrak z potencjalem nie musi byc klasyiem ;] jesli jestes dalej gotow negocjowac (jak zapisano powyzej) dam 1001PLN ;]
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 31 Maj 2012 Posty: 209 Skąd: boguszów gorce
Wysłany: 2012-12-28, 23:43
gdybys kupił ramke za 15 zł to pewnie sam bys drozej sprzedał a nie wykorzystał do auta bo z tego co widze jestes handlarzem ktory tanio kupi drogo sprzeda ;)
_________________ Suzuki evo3 by 4xdrive ;)
Szekla4x4 !!!! Najlepszy sklep z akcesoriami off road
Ale ten cały kostuch widocznie zalogował się na forum aby mieć z kim głupio popisać bo nie ma sobie z kim na co dzień normalnie pogadać
Przejrzałeś mnie...
ps.
Zanim auto z kupy złomu zamieni się w fajnie zrobionego klasyka, to warte jest tyle ile waży.
Poniżej foto lj80 którego kupiłem w cenie podobnej do twojej oferty i po zrobieniu. Być może są ludzie, którzy dadzą kilka tys za twoją lj - próbuj
No ten zielonkawy śliczny,właśnie z tymi terenówkami to jak się zacznie robić to pracy więcej niż pieniędzy,najlepiej byłoby sobie wziąć 3miesiące wolnego i tylko z autkiem działać:)
No to musiałeś faktycznie dużo pracy w niego włożyć, bo wygląda super. A z czego ma fotele? Bo chyba to nie jest CRX?
Dziękuję za uznanie
Fotele: tuning lat 80tych z fiata 126p (takie niby-kubełki) ale nie do końca jestem z nich zadowolony, bo są za duże.
Można łatwo zdać sobie sprawę z rozmiarów auta, do którego za duże są fotele od malucha
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2012 Posty: 561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-12-29, 17:10
O, a czy to przypadkiem nie są Inter Groclin'y? Te kubełki co w Polsce produkowali na licencji Recaro? :D
A co do rozmiarów to musi być faktycznie malutki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum