Ja dzisiaj przyłożyłem felgę na odwrót - niby nic się nie ocierało. Trochę szpilki były za krótki - ale to pewnie można wymienić na dłuższe. Ma ktoś doświadczenie z obracaniem tych felg?i
Pomyślę nad tymi trójkątami. Teraz jestem na etapie spawania - później malowania. na koniec muszę przykręcić nadwozie do ramy itd... więc mam trochę czasu :)
No tak, narazie szukam chętnego do kitowania i malowania :) Później kółka i zderzaki... :) Wcześniej miałem jeszcze na myśli bodylift - ale jedyny zestaw, który znalazłem jest z bielska - cena porażająca...
[ Dodano: 2010-12-28, 21:26 ]
Ale możesz tez sam po kombinować kupujemy erthalon wycinamy krążki o zadanej szerokości i wiercimy w nich dziórki ;) sprawa prosta byle by równo pociąć, materiał nie jest higroskopijny i nie odkształca się za bardzo.
Witam, Panowie co myślicie o tych felgach?? Czy one są odwrócone?? http://moto.allegro.pl/te...1502354939.html
Czy można kupić gdzieś felgi, których nie trzeba już odwracać aby poszerzyć auto?? Sorry ale lewy jestem w tym temacie. Pozdrawiam.
Nie spaszą Ci takie felgi. Za duże ET. Oryginalne mają chyba ET 18 a te mają ET 45 czyli masz głębiej schowane koło a to chyba nie o to chodzi (będzie trzeć o resor).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum