Wysłany: 2013-01-07, 14:18 Materiał alternatywny dla plandeki na poszycie kabrioleta
Witam rozchodzi mi się z czego można by było zrobić zabudowę samuraia kabrioleta. Jak się wchodzi na forum jest Samurai który ma matową krótka zabudowę. Może ktoś ma pomysł z czego to może być zrobione. Materiał wydaje się ciekawy bo nie błyszczący. Czekam na sugestie. Pozdrawiam
Wysłany: 2013-01-07, 15:19
kolego - to mi wygląda na jakieś tworzywo sztuczne "twarde" jakieś pcv tudzież modne ostatnio kompozyty. laminaty i inne wytłoczki. Na allegro ogłaszają się ludzie co mogą zrobić dowolny kształt o wymiarach x na x na takiej tłoczkarni właśnie.
Kiedys juz byla gadka o tym na forum i skonczylo sie na tym ze uznali ze to jakis home made, ale ja na japonskich stronach z samcem znalazlem foty starych samcow z taka samo zabudowa, wiec wydaje mi sie ze to jakis japonski wytwor ktory nie dotarl do europy, a foto tego samuraia ktory jest na wejscu jest z polski z tego co kiedys udalo mi sie ustalic.
_________________ SJ500, silnik 1.6 8v, blokada lock right 1530 tył, przód HF RD 208, most przedni wysunięty 2 cm do przodu, reduktor 4.16:1, koła Fedima Sirocco 31/10.5/15, półosie i przeguby przód Trail Gear Rock Assult 33 spline, zawias Mazur HD, kilo rdzy i błota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum