jedno pytanie - wałek między skrzynią, a reduktorem z jednej strony (przy reduktorze) to flansza samuraia, a z drugiej? flansza z bmw, czy pocięta flansza z samuraia?
_________________ Sj410, trochę liftu i insa turbo sahara 195r15
Ciśnienie nigdy nie było problemem. Dopiero jak polozylem auto prawie na boku to zaczęło być słychać zawory... A na podjazdach nigdy. Zreszta na taki wjazd nie jestem w stanie wjechać żeby mi spadło ciśnienie bo prędzej się wywroce ;) poza tym oleju mam zawsze ciut ponad stan.
Przewody założyłem nowe w dniu robienia zdjęć a cewki mam w planie zamknąć w hermetycznej skrzynce ale jeszcze nie wiem jak bardzo się nagrzewaja. Komputer na razie jest w desce rozdzielczej za schowkiem tuż pod szyba... Poza tym ja do samej powierzchni siedzenia mam 90cm od ziemi wiec woda mi nie straszna :)
Co do wózka tobie pamietam już dlaczego tak. Jak sobie przypomnę to napisze :)
_________________ SPOA, wieszaki 15cm, BMW powered - 160hp, 32"
Wysłany: 2011-04-08, 20:30
A moje jest tak :) http://img852.imageshack.us/i/img0552e.jpg/ z tego co wiem to u mojego znajomka nigdy problemu z olejem nie było też elektroniką jedyne to sonda została uszkodzona a gosciu smiga i to czasem bardzo głęboko .Co do wałka myśle ze dwa kardany + wieloklin są bardziej wydajne i nie powodują wibracji układ sie sprawdza
Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 22 Mar 2011 Posty: 670 Skąd: przysucha
Wysłany: 2011-04-10, 20:36
koledzy a mam pytanie odnosnie montowania silnika bmw tzn jak rozwiazaliscie mocowania silnika ,po drogie jak z mocowaniem skrzyni i jaka skrzynia i czy nie za nisko poszedł silnik????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum