Wysłany: 2010-12-30, 20:41 Witam wszystkich
Po dołączeniu do szanownego grona forumowiczów chciałbym się przywitać. Kilka tygodni temu po długich przymiarkach zakupiłem wreszcie Suzuki Samurai. Troszkę to trwało gdyż pomimo faktu że zawsze terenowe auta mi się podobały to lubiłem i komfort. Tak więc było kilka innych autek. m.in. Suzuki Ignis (co za złom !) no i był i Ford Explorer (co za pijak :) ). Wreszcie kupiłem krajowego Samiego z 2000r. z silnikiem 1,3 - "cywila". Jak na razie wsadziłem mu polibusze i zamalowałem irytujące mnie pseudo chromowane wstawki oraz wykonałem kilka drobnych modyfikacji - łącznie ze zrobieniem nadkoli z włókna szklanego bo pomimo, iż blacha w nim jest oki, to tzw. nadkola okazały się być w głównej mierze pianką :) Mam nadzieje, że Sami jest tak bezawaryjny jak pozostałe moje Suzuki które miałem i które bardzo sobie chwaliłem (prócz wrrrrrr Ignisa). Tak więc serdecznie witam wszystkich użytkowników tegoż małego, jak to mawia mój kolega, dziesięciokładka.
Wysłany: 2011-01-01, 23:04
autko jest w fazie przeróbek, jak na razie optycznych. Gdy go kupiłem wyglądał jak chińska terenówka. Po kilku zmianach wygląd ciut się zmienił (teraz jest jeszcze platforma bagażowa)
Żeby nie było, że się nie witam...
Mam 23 lata, studiuję Mechatronikę na PW, samuraia posiadam od dwóch lat, zarabiam na niego ucząc licealistów fizyki
Lubię myślenie i przygody, nie lubię druciarstwa i patentów "jakoś to będzie".
_________________ Jimny M16A
Samurai 1,6 TD odszedł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum