Witam mam problem z odpalaniem. Wygląda to tak ze jak przekręcam kluczyk to sie cos ślizga i nie kreci rozrusznik jest tylko takie wycie dziwne. kilka razu kręcenia i dopiero łapie rozrusznik i odpala auto. Co zrobić?
mowisz ktory rocznik auta i nie potrzebny numer- no jesli chcesz kupic inny, jesli w gre wchodzi naprawianie -jedziesz do goscia ktory naprawia rozruszniki najlepiej ze sciagnietym rozrusznikiem i on to powinien naprawic. ja bylem u 3 i kazdy ma uzywane badz nowe czesci. To jego zawod , a zeby zarobic czesci musi miec. W rozruszniku najczesciej pada bendix i szczotki wiec to nie nowosc dla nich, jezeli nie maja oryginalnych to dopasuja
pozdro
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum