Południowa część warszawy Mieszkam na pograniczu warszawy i piaseczna. Samurai na At (aktualnie zepsuty, tzn pojedzie, ale prosi się o mandat.) Jacek 795 935 248
Znam Fajne miejsce przy dworcu dawidy wielu tam poległo w tym ja.
Jak by kto potrzebował pomocy w okolicach Świnoujście - Wolin to służę pomocą jest parę aut a i sprzętu ciężkiego też dostatek narzędzia też jakieś się znajdą ugościć też mam w razie czego gdzie -669 157 409
_________________ Its obvious why men lift there trucks... Fat chicks cant jump.
Wałbrzych i szeroko pojęte okolice 531 255 507. Każda opresja. Jak nie poradzimy sobie z kinolem hi liftem i szpejem załatwi się zmotę z mechanikiem a potem napije browarka.
Wysłany: 2013-10-05, 23:59
to nie moderki tylko Myszon coś namieszał z forami znowu :D te nowości wszelakie bokiem wychodzą :D <ja to konserwa jestem jak było przed wojną tak i teraz niechaj będzie :D >
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Piotrków Trybunalski i okolice ( +5-10km) Woj. Łódzkie. posiadam wyciągarkę 6,5T + zblocze, narzędzia i małe zaplecze warsztatowe. W razie dużych problemów też mogę umożliwić wjazd na kanał.
[ Dodano: 2014-08-03, 23:21 ]
Piotrków Trybunalski i okolice ( +5-10km) Woj. Łódzkie. posiadam wyciągarkę 6,5T + zblocze, narzędzia i małe zaplecze warsztatowe. W razie dużych problemów też mogę umożliwić wjazd na kanał.
tel: 530-992-212
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum