Nie będę pisał co w nim zmienione, ale mogę powiedzieć, że model pojedzie wszędzie gdzie samurai w terenie tylko 8 razy wolniej. Zaliczył wode ponad kabine, zakopanie i dachowanie, w którym połamał sobie bagażnik dachowy(zawody rc-trail jura chyba 2010). Wyciągarka, oświetlenie wszystko z pilota., Aktualnie jest na zwolnicach, których na tych fotach nie ma. Cena takiego to komplet 4 opon 235/75 kumho kl-78.
A no są a wyciągarka ma udźwig 8 kg, to jest jazda. A jeszcze myśle mu zwiększyć prędkośc maks do 12km/h. Bo ma niesamowitą redukcje, ale najlepsze, że do trialu to niektóre fimry robią nawet skrzynie biegów z pilota załączane.
Bo pamietam, że Redin miał na rc-trail i samuraia bude rc i samuraia 1:1, ale Ciebie też kojarzyłem, ale Redina Bardziej, bo z nim zaczynałem od 1:24 rc
Mój "projekt" nie był w żaden sposób spektakularny i został ledwo zaczęty.
Buda wyszła mi /tak przynajmniej JA myślę/ przyzwoicie a później były ważniejsze wydatki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum