każda Agroma w - tam masz oświetlenie, oleje, łożyska i uszczelniaczy. reszta w standarodwym sklpeie moto, generalnie sklpey moto, bo one mają w sumie tani ona drugi dzien sciagaja wszystko - krzyzaki, filtry itp. akcesoria esploatacyjne. no a mosty, silniki czy karoserie to tylko e-handel
Jadąc dziś do Rzeszowa w Modliborzycach znalazłem mały szrot z samymi Samuraiami. Jeśli ktośbyłby zainteresowany podaję namiar. Piotr Bańka 697 062 123
_________________ Gdzie Patrol nie może tam Samuraia pośle :D
WWW.EXTREMPULAWY.PL
No szroty szroty. Wszystkie pomotane i skatowane, ale jeśli ktoś potrzebuje jakieś bzdurki małe to będzie w czym wybierać.
Nie, no okłamałem. Były też 3 nawet nie dotknięte boską ręką motania ;p Jeden raczej po zaliczonej rolce, ale seryjny. Aaa. Facet ma trójkąty przespawane za 450 zł jeśli ktoś szuka.
WWW.EXTREMPULAWY.PL
Naprzeciwko Orlenu. Musisz być czujny, bo stoi tam tylko przyczepa kempingowa. Ale jeśli jesteś tak samo zboczony jak ja to sam kształt samuraia na horyzoncie przyciśnie Ci hamulec ;p;p
WWW.EXTREMPULAWY.PL
Niema czegoś takiego jak sklep z częściami do samuraia.
jest nówki / używki praktycznie 99% części non stop na stanie
powołać się na Formu to zrobię rabaciszcze lub wyślę gratis
da się? pewnie że się da !!!
a czy naprawdę DOBRZE to sami oceńcie
pozdrowił
Mazur
_________________ (600)017290 biuro@partner4x4.plwww.PARTNER4x4.pl
Widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę
Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi
Mazurku drogi, jak dasz rabacik dla forumowiczów to zrobi się przyklejony temat w kupię/sprzedam z namiarami na Ciebie, daj znać.
w 100% zgoda
na "dzień dobry" na hasło Forum Samurai okrąglutkie tłuściutkie 10 promyków zniżki na używki wystawione na allegro -pasi? czy dalej tniemy
na nówki też pomyślimy ale za każdym razem indywidualnie bo czasami "przerzuca się" na tak śmiesznej marzy że za cholerę nie ma już z czego ciąć...
co równie ważnie nie jestem tylko sprzedawaczem; małe conieco wiedzy praktycznej też zanadbyłem drogę empirycznych doświadczeń więc na rzetelne doradztwo też można liczyć -jak wiem to mówię a jak nie wiem to wiem gdzie się dowiedzieć
_________________ (600)017290 biuro@partner4x4.plwww.PARTNER4x4.pl
Widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę
Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum