albert, miałem swoje fotele strasznie potargane, tak że druty wystawały i kuły w cztery litery. Przez jakiś czas moje auto stało u teścia w Białymstoku i tam tapicer obszył mi fotele na nowo, szarym skajem.
Za dwa fotele zapłaciłem 250 zł i wyglądają jak nówki - fotele są w jedno kolorowe.
Można skorzystać z usług tapicera jak jest przystępny cenowo.
_________________ SWAP - 1.6 Baleno 16V, opona 32 calekopia Simex, SPRING, hudrauliczny zawór jako ręczny, wspomaganie: chłodnica na pace 205 + dodatkowy wentylator, blokada przód + wzmocnione półosie i przeguby, miniklatka - kolejność dowolna.
witam
tak bylem u 2 tapicerów i kazdy odmowil, nie robia do samochodowych, tylko nie wiem dlaczego
a bezrobocie sie szerzy, chce zaplacic, a oni twierdza ze nie
co do kupna foteli, to wyjscie jednak tylko 1 fotel mam zajechany, reszta cudo
potrzebuje pokrowiec, tylko ze wzgledu na specyficzne fotele, nic nie pasuje'
pozdrawiam i moze ktos ma jakis namiar na pokrowce ktore pasuja lub tapicera w zachodniopomorskim, ktory by mi to zrobil
U mnie w okolicy jest kilku tapicerów. Ja za przednie fotele zapłaciłem 260 zł (wymiana sprężyn, nowe pianki plus obszycie na nowo całości) . Boki i tył mam ze skaju a środek welur co by na zjazdach się z siedzenia nie zsuwać. Jak by coś dam namiary.
U mnie Suzuka 4x4 tapicerka była tak potargana, że druty mi wchodziły w cztery litery
Fotele mam obszyte na nowo skajem i:
* nic nie kłuję w tyłek
* łatwo doprowadzić do czystości
_________________ SWAP - 1.6 Baleno 16V, opona 32 calekopia Simex, SPRING, hudrauliczny zawór jako ręczny, wspomaganie: chłodnica na pace 205 + dodatkowy wentylator, blokada przód + wzmocnione półosie i przeguby, miniklatka - kolejność dowolna.
Wiesz co, za dwa fotele zapłaciłem 250 zł. Wyglądają naprawdę super. Widzę, że z Tych jesteś, a mój Sami w wakacje stał u teścia w Białymstoku i tam też jakiś tapicer obszył fotele. Teść wykręcił fotele, zawiózł do obszycia i wmontował z powrotem. Kontakt podejrzewam, że Ci niepotrzebny, ale jakby ktoś potrzebował to oczywiście dam namiary.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum