A tak w ogóle to organizacja taka sobie, rano przy tej pogodzie nawet herbaty na rozgrzewką nie było. No i trochę podział pieczątek był nie za bardzo, niby było 5 kategorii a dwa rodzaje pieczątek turystyk i extrim, tylko ze obie nie za bardzo różniły się trudnością, do turystyka nie było szansy podajcie bez windy, pogięcia blach przez pnie i gałęzie, więc trochę to dziwne. Jak bym startował w turystyku to bym się trochę wkurzył.
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Panie kochany jakoś mało mocy w tym aucie, błoto nie duże, powinien wyjść bez problemu, szukaj 4,16 reduktor i będzie gitara, jakie masz tam koła założone,
I tak muszę zrobić to sprzęgło bo przypaliłem je zdrowo co prawda jak wyschło to mu się trochę poprawiło i teraz przy normalnej jeździe nie ślizga się nawet na wysokich. Ale ja nie lubię pól środków, bo wiem że oczywiście zj.... się jak będę po klamki w błocie 100 km od domu więc laweta będzie drożej kosztować.
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum