Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Gru 2010 Posty: 54 Skąd: Hutki k. Częstochowy
Wysłany: 2011-01-05, 10:13 Co sądzicie o tych oponach ????????
podobne do maxi mudzilla ale dużo tańsze w rozmiarze 30/9,5 lub 31/10,5 oczywiście do samuraia
jeździł może ktoś na czymś takim ?
pisze ten post ponieważ jade do angli a tam można kupić 4 mówki za jakieś 1300 zł.
więc czekam na opinie i uwagi
Kiedyś takie oponki (bieżnik) miał mój kumpel na Patrolu. To wtedy była nalewka czeska Wolfa. Ale bieżnik z tego co widzę ten sam. Oponki dawały radę. Nie była jakiś większych zastrzeżeń. Cena rewelacyjna!
_________________ SWAP - 1.6 Baleno 16V, opona 32 calekopia Simex, SPRING, hudrauliczny zawór jako ręczny, wspomaganie: chłodnica na pace 205 + dodatkowy wentylator, blokada przód + wzmocnione półosie i przeguby, miniklatka - kolejność dowolna.
Mam takie laczki 31" na suce.Bardzo przyzwoita opona.Wprawdzie jechałem na tych oponach tylko jeden rajd i byłem miło zaskoczony.Praktycznie nie widzę różnic z bieżnikiem fedimy.Nawet dobra trakcja na asfalcie.
A tu w akcji u mnie na suce. http://img245.imageshack....uzukamiosaw.jpg
Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Gru 2010 Posty: 54 Skąd: Hutki k. Częstochowy
Wysłany: 2011-01-05, 16:00
no trzeba przyznać wygląda imponująco
a tak się jeszcze zastanawiam jaka by była różnica w praktyce pomiędzy 30 a 31 cali bo chciałbym to wrzucić na felge tą z trójkątami plus dystanse 30 mm tylko nie wiem czy te 31 wejdą i jak z półośkami czy to wytrzymają
Do 1.0 jak najbardziej, ale trzeba powalczyć z przełożeniami.A półośki to mam fabrycznie dają rade , choć tył bester-szpera .pewnie sie nic za bardzo nie dzieje bo auto mało waży.
ps.
tez bym sie chetnie załapał jeszcze na jeden komplecik w tej cenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum