Cześć, jestem Kuba i od 3 dni jestem szczęśliwym posiadaczek Samuraia z 87r. 1.3 w gazie. Dzieki forum poczytałem sobie troche o tej wspaniałej konstrukcji i stwierdziłem, że to samochód doskonały do pobawienia się z mechaniką i kontynuacji przygody z motoryzacją Jestem po 1 dniu rozkręcania i mimo, że mało co w mojej maszynie narazie działa- mało co trzyma olej, a wskaźniki pokazują, że samochód mimo, że nie pokazuje prędkości, nie nabija kilometrów i podobno nie ma benzyny to pruje 90 na letnich łysych oponach! Już kocham to auto!
Wtam.
Na tym forum to moje pierwsze kroki.
Samuraia miałem kilka lat temu, teraz mam Y61 ale na wydaniu i mam zamiar kupić sobie samuraia, w zasadzie to szukam już od paru miesięcy.
pozdr.
Paweł
Witam
Co by tradycji stało się zadość, chciałbym wszystkich forumowiczów serdecznie powitać, jako nowy, niedoświadczony (wręcz zielony) posiadacz Suzi z 1994 roku, lekko podniesionej ok. 6 cm na wieszakach. Reszta seryjna. Mam nadzieję, że w razie pytań gdy wyszukiwarka nie pomoże podpowiecie co nieco.
Wiek: 41 Dołączył: 16 Mar 2013 Posty: 113 Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2013-03-16, 01:10
Witam
jestem tu nowy, choć samuraia mam już od kilku lat i tyle też obserwuje to forum...
dlatego zaczne od przedstawienia się jestem Tomek i spotkać mnie można na bezdrożach Bielska-Białej pozdrawiam
Wysłany: 2013-03-19, 21:41
Witam jestem świeżo upieczonym posiadaczem Samuraia jak i użytkownikiem forum ;)
jestem z Łańcuta i chętnie poznam kolegów z okolic aby spotkać się w małym błotku ;)
fota poniżej jeszcze z ogłoszenia.. zmienione tylko koła (simex)
_________________ SS '90 1.3 31 5.125 +5 winch 12000
Wysłany: 2013-03-23, 21:34
Witam Wszystkich!
Jestem Łukasz mieszkający w mieście Gdańsku. Samuraja ujeżdżam od dwóch lat, głównie w miejskiej dżungli, czasem tylko pole i las. Raz utopiony, pozostała pamiątka w postaci wyjącego reduktora.
_________________ Był: Samurai Santana Blaszanka 98' seria + Mazur Leśnik,+2cm wieszaki handmade,Kumho MT 195/R15,wyciągarka Tirfor Włocławek 1976+30m liny,kotwica ziemna handmade,gaz z butlą zamiast lewego siedzenia z tyłu
Jest: LandRover Discovery 300TDI
Witam Wszystkich!
Jestem Łukasz mieszkający w mieście Gdańsku. Samuraja ujeżdżam od dwóch lat, głównie w miejskiej dżungli, czasem tylko pole i las. Raz utopiony, pozostała pamiątka w postaci wyjącego reduktora.
Witamy! A przy okazji zapytam, czy po owym topieniu sprawdzony olej w reduktorze?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum