Wysłany: 2013-03-15, 10:20 !! CZĘŚCI, AKCESORIA, CAŁE SAMOCHODY !!
powitać powitać
zgodnie z zaleceniem władz zwierzchnich zapodaję nowe temaciszcze
Praktycznie stale w ofercie posiadam 99% części do samurajów NOWE i UŻYWKI
od śrubek, zawiasików, plasticzków poprzez mosty, silniki, skrzynie po całe samochody -możliwe również zamiany
niniejsza oferta skierowana do użytkowników Forum
-na "dzień dobry" na hasło Forum Samurai zapodaję okrąglutkie tłuściutkie 10 promyków zniżki na używki wystawione na allegro
-na nówki też pomyślimy o rabaciku ale za każdym razem indywidualnie, ponieważ czasami "przerzuca się" na tak śmiesznej marży że za cholerę nie ma już z czego ciąć...
-co równie ważnie nie jestem tylko sprzedawaczem; posiadłem conieco wiedzy praktycznej zanadbytej drogę empirycznych doświadczeń więc na rzetelne doradztwo też można liczyć -jak wiem to mówię a jak nie wiem to wiem gdzie się dowiedzieć
Co do rzetelności obsługi ...to część z Was już korzysta z mojej oferty co jest chyba najlepszą rękojmią.
_________________ (600)017290 biuro@partner4x4.plwww.PARTNER4x4.pl
Widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę
Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi
Ostatnio zmieniony przez slavok 2013-08-19, 20:14, w całości zmieniany 5 razy
Wysłany: 2013-03-15, 13:00 Re: [S]/[K] stale aktualne: części, akcesoria, całe samochod
kostuch napisał/a:
Mazur napisał/a:
okrąglutkie tłuściutkie 10 promyków zniżki na używki wystawione na allegro
Autorowi chodzi o:
a) 10 promili
b) 10 procentów
c) 10 promiennych uśmiechów do kupującego
Reszta ok, oprócz tego że ktoś może nie wiedzieć jaki nick jest na allegro
a) ...jak dasz radę to próbujemy
b) tak
c) zawsze do i od
na allegro:
lj80
vostok_com_pl
partner4x4
HUBCIU2004 ...to konto również ale "częściowo" i zawsze z hasłem " ja od Mazura" a najlepiej wcześniej dzwonić do mnie tak żeby nie było niedomówień
Wysłany: 2013-03-15, 13:00 Re: [S]/[K] stale aktualne: części, akcesoria, całe samochod
Mazur napisał/a:
Praktycznie stale w ofercie posiadam 99% części do samurajów NOWE i UŻYWKI
od śrubek, zawiasików, plasticzków poprzez mosty, silniki, skrzynie po całe samochody -możliwe również zamiany
Drogi Mazurze - a oryginalną skrzynię z Santany 1.9 TD (motor PSA) masz? Albo kiedykolwiek miałeś i zaglądałeś do środka i możesz potwierdzić lub zaprzeczyć, że prócz dodatkowego półkosza na rozrusznik jest tożsama ze skrzynią benzyniaka 1.3?
Jeśli miałbyś oryginał, sprawny to podrzuć proszę cenę takiego rarytasu :)
Wysłany: 2013-03-15, 13:23 Re: [S]/[K] stale aktualne: części, akcesoria, całe samochod
Cytat:
Drogi Mazurze - a oryginalną skrzynię z Santany 1.9 TD (motor PSA) masz? Albo kiedykolwiek miałeś i zaglądałeś do środka i możesz potwierdzić lub zaprzeczyć, że prócz dodatkowego półkosza na rozrusznik jest tożsama ze skrzynią benzyniaka 1.3?
...no patrz złapał mnie na wykroku niestety jeszcze swoich łapek w 1,9 nie wepchnąłem choć niewątpliwie chęć jest -niestety jeszcze moneta trochę za wysoka coby rozbierać takowe
z "zaznań" mojego klienta wynika że bebechy w skrzyni są takie same ...ale ja za to lewego jajka nie położę
Ostatnio zmieniony przez slavok 2013-03-16, 12:56, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2013-03-15, 13:39 Re: [S]/[K] stale aktualne: części, akcesoria, całe samochod
Mazur napisał/a:
tutaj jest cytat z cytatem, tego że ja chcę skrzynię, a Mazur daje promyk nadziei ;)
dzięki, mam prośbę - jakby Ci kiedyś taka skrzynia przeszła przez ręce, albo kolega kolegi miał na zbyciu, to ja pewnie będę ciągle stał w tej kolejce. Pamiętaj o mnie proszę :)
Wysłany: 2013-04-03, 21:45 Re: [S]/[K] stale aktualne: części, akcesoria, całe samochod
Mazur napisał/a:
Cytat:
...no patrz złapał mnie na wykroku niestety jeszcze swoich łapek w 1,9 nie wepchnąłem choć niewątpliwie chęć jest -niestety jeszcze moneta trochę za wysoka coby rozbierać takowe
z "zaznań" mojego klienta wynika że bebechy w skrzyni są takie same ...ale ja za to lewego jajka nie położę
Polecam kolegę Mazura. Zakupuję u niego od półtora roku i nigdy nie było problemu a co najważniejsze zawsze służy radą/
PS. Dzięki za zasponsorowanie jednej z nagród w naszej imprezie KAMYKI 4x4.
PS2. Temat zawiasu był molestowany na forum wiele razy ale powiem jeszcze raz. Zawias MAzura rewelacja po co przepłącać za OME itp lepiej wspierac nasze Polskie:)
mocno podziękował za wszelkie formy życzliwości
....e no za ładnie za pięknie za dobrze za pięknie za różowo ...pewno zaraz znajdzie się "ktoś" i wleje chociaż łyżeczkę dziegciu do tej beczułki miodu
PS
Ci co mnie znają wiedzą że Klientów traktuje tak ja sam chciał bym być w życiu traktowany przez innych -ot i cała filozofia
Serdeczne bóg zapłać ;) jednego dnia rozmawiamy... dostaje porady no i się decyduję na zakup a następnego sprzęt już u mnie.... REWELKA.
Dzięki za leśniki - zestaw założony!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum