Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2013-04-26, 10:30
Ja jadę z Zajxt'em, widziałem jeszcze zapisanych kilku gości z forum, ale może niech się sami przyznają
Do jutra
Btw. dostałeś od orga potwierdzenie na @?
Ja nie dostałem nic, chociaż na liście jestem
ja będę również czarny samurai na WPI i dwa samce ode mnie na WWY, nie ode mnie ale ze mną będą jechały, ogólnie dopiero co złożyłem swojego samca, bez testów mam nadzieję że będzie wszystko git, aha ja mieszkam od tych Krzyczek około 8km często tam jeździmy, tak wiec do zobaczenia
Pomógł: 15 razy Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2011 Posty: 663 Skąd: Powiat Żyrardów
Wysłany: 2013-04-26, 23:49
czesio6969 napisał/a:
ja mieszkam od tych Krzyczek około 8km często tam jeździmy, tak wiec do zobaczenia
Powiedz mi czy jak wybiore sie tak osobowym autem z żona i malym dzieckiem to zobacze cokolwiek? Czy w bazie rajdu czy bliskotak aby dojsc z buta bedzie jakies upalanie? Czy na upalanie trzeba bedzie podjechac pare km? Podjechal bym pare fotek cyknac. W sumie mam jakies 90 km. To tak w sam raz na sobotnia wycieczke.
Sorry za pisownie ale pisze z telefonu
wszedzie dojedziesz osobowym autem praktycznie tak więc zapraszam, wiadomo nie dojedziesz idealnie do blota np ale okolo 100m od błota
[ Dodano: 2013-04-27, 19:11 ]
dzięki wszystkim za imprezę było fajnie, nagadałem się, a no i muszę się pochwalić zająłem 1 miejsce w wyczynie, dzięki jeszcze raz pozdrawiam i do zobaczenia )
Wysłany: 2013-04-27, 20:17
Gratulacje I miejsca .... byłem z rodzinką narobiłem sporo zdjęć... Ale Ty jesteś chyba tylko na jednym, na samym początku....
A tak z innej beczki wypadało by się spytać.... cykałem zdjęcia i skupiałem się na samuraikach .... tylko np. teraz jak bym chciał zdjęcia na picassie zamieścić to czy nikt się nie obrazi jak zamieszcze zdjęcia z twarzą osób?? nr. rej. oczywiście wypikseluje...
Gratulacje dla Czesia, i także dla Didymos-a za zajęcie 5 miejsca, rajd bardzo fajny, szczególnie pieczątki suche w lesie, techniczne dające dużo radości, szybkościówka rewelacyjna tor super. Szkoda że Ci co zajęli drugie miejsce niszczył drzewa liną od wyciągarki bo tak było szybciej jak usłyszałem zamiast dawać taśmę do drzewa. Jeszcze raz granulacje dla was chłopaki pełen szacun.
Dany nie mogę się już doczekać fot. Pozdrawiam
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Wysłany: 2013-04-28, 01:06
moziembl napisał/a:
Gratulacje dla Czesia, i także dla Didymos-a za zajęcie 5 miejsca, rajd bardzo fajny, szczególnie pieczątki suche w lesie, techniczne dające dużo radości, szybkościówka rewelacyjna tor super. Szkoda że Ci co zajęli drugie miejsce niszczył drzewa liną od wyciągarki bo tak było szybciej jak usłyszałem zamiast dawać taśmę do drzewa. Jeszcze raz granulacje dla was chłopaki pełen szacun.
Dany nie mogę się już doczekać fot. Pozdrawiam
Tak więc oto kilka fotek.... trochę pomieszane pod koniec ale tak to w miarę chronologicznie.
Wysłany: 2013-04-28, 13:57
Rajd całkiem udany, organizacyjnie nie było się do czego przyczepić.
Może przydałoby się trochę więcej czasu na "mokre" pieczątki - udało nam się podbić 7 na kołach i już musieliśmy się zwijać, żeby nie przekroczyć limitu czasu, jakbyśmy się mieli ciągać na elektryku do pozostałych pieczątek, to pewnie potrzebne by nam były dodatkowe 2 godziny
Pieczątki "suche" w lesie super, szybkościówki to nie moja bajka, ale konfiguracja toru dosyć ciekawa, całkiem fajnie się jechało.
moziembl napisał/a:
Gratulacje dla Czesia, i także dla Didymos-a za zajęcie 5 miejsca...
Dzięki, miło było znowu spotkać
Dany44 napisał/a:
Widzę Suzki górą ja jakoś na razie nie mam odwagi startować
Ty się odwagą nie zasłaniaj, szykuj furę na Pułtusk
Wysłany: 2013-04-28, 15:57
Mi też się podobało..... żonce chyba też.... a to dobry znak. Już zaczynam ją urabiać na Pułtusk.
Ja jakoś nie za bardzo lubię rywalizacji .... bardziej podoba mi sie integracja ale kto to wie człowiek na starosc dziwaczeje i może się gust zmieni.
Teraz pewnie Zajxt i Robo dostali powera na kończenie swoich aut, aż strach pomyśleć co pomotają.
A jak Dżos wypadł w kwalifikacji?? kurcze kiepski ze mnie fotograf i moje cyfrówka działa ze sporym opóźnieniem.... tak to by Dżos miał kilka super zdjęć w fazie lotu
Wysłany: 2013-04-28, 16:17
No to idealnie, bo rajd w Pułtusku mieni się pułtuską integracją
Z resztą nigdy nie ma obowiązku wjeżdżania wszędzie, jak się nie czujesz na siłach, to odpuszczasz, ja też nigdy nie cisnę na 100%, bo fura po rajdzie musi mnie jeszcze dowieźć do domu.
Dżos był ósmy, po ogłoszeniu wyników urósł kilka centymetrów
Ale kto mówi o rywalizacji, ja na rajd jadę żeby się bawić w terenie a które miejsce zajmę to mało ważne, jak myśmy dotarli do błota to było rozjeżdżone na maksa, więc zrobiłem 4 pieczątki, bo mnie nie bawi jeżdżenie na windzie od drzewa do drzewa.
Także stary ćwicz na Kuklówce i jedziemy na Pułtusk.
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Traktorek też złapany na II fotkach ( 5 i 95 )
My na mokrym zrobiliśmy z 9 fotopieczątek i czas się skończył...
Skończyły się też hamulce w bagnie i odpuściliśmy sobie resztę... ( co prawda w 10 minut były naprawione ale opcja żwirowni podobała mi się bardziej niż przepychanie się na hama pod pieczątki )
Pojechaliśmy z kolesiami na żwirownie okoliczną umyć podwozie autek... swoje też podmyliśmy
Mi się organizacja bardzo nie podobała... to właściwie był brak organizacji....
Ruszyłem III na na mokrą próbę i pod pierwszą napotkaną fotopieczątką czekam grzecznie na swoją kolej może minutkę nadleciało z 10 aut, na beszczela wpier... się przed... ...
A miały auta ruszać co 2-3 minuty... :P
Gratuluję zajętych miejsc
ale ja z takiej formy imprez rezygnuję...
Jadę w błoto pobawić się odreagować dni codzienne a nie oglądać się w koło czy jakiś ciołek na mnie nie czycha....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum