Wysłany: 2013-05-03, 07:41
Radek to nic do Ciebie ani do Harrego rzecz jasna, ale kiedyś dwa domy dalej był u mnie dom publiczny. Nigdy nie przyszło mi do głowy sprawdzać "jakości" usług tylko dlatego, że miałem blisko Generalnie chodzi mi o to, że w dobie internetu, kurierów, przelewów internetowych i paczkomatów odległość przestała mieć takie znaczenie i jeśli mogę polecić swój "ogonek" to zachęcam Cię do kontaktu z Mazurem. Cenowo widzę, że resory mają podobne, a marka Mazura z pewnością bardziej rozpoznawalna i przetestowana w boju.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Maj 2012 Posty: 159 Skąd: Czaniec
Wysłany: 2013-05-03, 08:00
Mazur to rzecz jasna marka znana - ale mimo wszystko zalezy mi na opinii tych ktorzy (byc moze) ubraki swoje pojazdy w rzeczone resory - wszak tylko moze nam pomoc jesli zrodlo to okaze sie warte zainteresowania :) Tak wiec bede cierpliwie czekal moze ktos sie wypowie .....
Ja znalazłem takie coś. Ciekaw jestem, czy można sobie dobrać resor do Samura, albo, żeby na zamówienie zrobili... Jak jadę do Poznania to mijam tę firmę i zawsze byłem ciekaw co to.
wczoraj wracając samuraiem znad morza przejeżdżałem obok fabryki tych resorów w Golczewie, podobno ogłosili upadłość, czy zamknęli produkcję... Rok temu jak szukałem resorów to dzwoniłem tam i bez rezultatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum