Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
zim.aleksandra
SamNaSamZSam
Guru 4x4

Wysłany: 2013-06-27, 21:49   

zim.aleksandra napisał/a:
Nie denerwuj mnie. I bądź milszy dla kobiety ;]

Same walczycie o równouprawnienie, a teraz jakiś specjalnych względów potrzeba? Nie uważam bym był niemiły, co najwyżej mogę być upierdliwy i uparty w odsyłaniu Cię do źródła co moim zdaniem zaoszczędzi Ci czasu i zamieszania (a jeśli uważasz, że jestem w tym uparty to poczekaj aż pojawi się Kostuch i zacznie Cię zachęcać do czytania manuala :D). Ale może rozwiązanie problemu nie jest celem samym w sobie i może nie chodzi o jego rozwiązanie a o rozwiązywanie... Coś jak z gonieniem króliczka póki ucieka... Jak już Cię złapią, to kogo będą gonić?

powodzenia i wytrwałości bo usterki jakie wymieniłaś są raczej wstępem do tego co może się przydarzyć w codziennej eksploatacji, a skoro tak lubisz hardcore madafaka ostrą mega jazdę to i tak tyłek będziesz miała mokry (zależnie od warunków od wody albo innych płynów występujących naturalnie w przyrodzie).

zim.aleksandra 
świeżak
olek

Wysłany: 2013-06-27, 21:55   

SamNaSamZSam napisał/a:
Nie denerwuj mnie. I bądź milszy dla kobiety ;]

Same walczycie o równouprawnienie, a teraz jakiś specjalnych względów potrzeba? Nie uważam bym był niemiły, co najwyżej mogę być upierdliwy i uparty w odsyłaniu Cię do źródła co moim zdaniem zaoszczędzi Ci czasu i zamieszania (a jeśli uważasz, że jestem w tym uparty to poczekaj aż pojawi się Kostuch i zacznie Cię zachęcać do czytania manuala :D). Ale może rozwiązanie problemu nie jest celem samym w sobie i może nie chodzi o jego rozwiązanie a o rozwiązywanie... Coś jak z gonieniem króliczka póki ucieka... Jak już Cię złapią, to kogo będą gonić?

powodzenia i wytrwałości bo usterki jakie wymieniłaś są raczej wstępem do tego co może się przydarzyć w codziennej eksploatacji, a skoro tak lubisz hardcore madafaka ostrą mega jazdę to i tak tyłek będziesz miała mokry (zależnie od warunków od wody albo innych płynów występujących naturalnie w przyrodzie).

Pf.
ja chętnie posłucham jak mi poczytacie ;D Bo sama nic nie przeczytam!! ;P
Wole być czarownicą i z kulturą się pytać i domawiać niejasności ;P
I co do hardcore'owej jazdy to ja wysoką wodę omijam ;]
W aucie ma być susza!!!
Ty też lubisz mieć mokro w butach? Bo moja suczka nie lubi, zimno jej :((

ZigZag 
rozgadany

Wysłany: 2013-06-27, 22:19   

No to powodzenia jak ma być susza. Ja kupę czasu, pracy i kasy włożyłem w ten temat i jeszcze go nie skończyłem. To taki samochód. Trzeba mieć dla niego czas, a jak zadziała na nerwy to pojeździć po bezdrożu. Traktować tak jak mówi Sam.

Co do off-topowego wątku podtrzymuję to co mówi Sam. No i skończ z tym infantylnym gadaniem, bo sorry, ale to tanie jest.

paw3ł 
stały bywalec
Super Bike Maniac

Wysłany: 2013-06-27, 22:43   

BTW a może by tak jak na innych forach jak się kobieta zarejestruje...

zim.aleksandra 
świeżak
olek

Wysłany: 2013-06-27, 22:46   

paw3ł napisał/a:
BTW a może by tak jak na innych forach jak się kobieta zarejestruje...
[url=http://niepoprawni.pl/files/images/Media%20'pokaz%20cycki'.preview.jpg]Obrazek[/url]

a dasz ciastko? ;d

jurczi
rozgadany

Wysłany: 2013-06-28, 14:03   

Koleżanka to się chyba zagalopowała trochę. Masz wszystko podane na tacy co trzeba robić więc idź i sprawdź co i jak albo oddaj do mechanika tylko takiego, któremu się chce ogarnąć temat bo to nie jest wcale taki skomplikowany problem. A fochami to możesz strzelać swojemu facetowi.

Wole być czarownicą i z kulturą się pytać i domawiać niejasności ;P

To pierwsze już osiągnęłaś, teraz tylko popracuj nad tym drugim.

yenko 
Specjalista
PIMP MY PEPSI RIDE

Wysłany: 2013-06-28, 22:04   

Co wy się tak czepiacie tej dziewczyny ? Podjarana jest nową zabawką, wie do czego służy śrubokręt i młotek, trzeba się cieszyć i pomagać ile się da a nie fochami strzelać. No to tyle chciałem na dzisiaj powiedzieć. Pozdro :)

sokratesb 
Specjalista
Off-top King

Wysłany: 2013-06-29, 21:24   

Przypomina mi się Radek. Tym razem chodzi o to, że też było tyyyyle szumu wokół niego, z tą różnicą, że wtedy negatywnego, a teraz negatywnego i pozytywnego. :)

Starscream 
4x4 guru

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2013-06-29, 21:45   

Poczytałem sobie od początku :mrgreen:
moim skromnym zdaniem samurai nie jest dla kobiety chyba że nim tylko jeździ, tak jak moja żonka od czasu do czasu- jak pozwole :mrgreen: ale service????
Nie widzę tego , ostatnio robiłem całą podłogę z tyłu łapy scharatane , czarne przez kilka dni , chcielibyście żeby wasze nimfy takie miały? :-P mechanik owszem ale jak się ma kupę kasy. Z resztą ja bym mojego żadnemu paprokowi nie dał :mrgreen:

KRZYKKU 
mechanik
lubię terenówki

Wysłany: 2013-06-29, 22:18   

Nie można kłaść lagi na wszystkie laski, faktem jest że Starscream pisze prawdę... jeździć tak ale naprawiać to już inna bajka, zdecydowana część chłopaków sobie z tym nie radzi co dopiero dziewucha a w dodatku dość młoda = niedoświadczona (mechanicznie) a z resztą to już nie wnikam bo temperament jest.

Dobre chęci to nie wszystko choć to na pewno już połowa sukcesu, za rozbiórkę i złożenie kokpitu samca duży + i to już jest coś ale musi poćwiczyć podejście do Samuraia a tym bardziej KOMUNIKACJĘ z innymi userami choćby z uwagi że część jest starsza wiekiem a odzywki typu "odwal się" do poznanej 20 minut temu osoby która usiłuje okiełznać "rzucane" słowa w całość jest nie na miejscu...

Gdybym miał władzę dostała byś młoda kobieto czerwone ostrzeżenie... pomyśl zatem 2 razy zanim coś rzucisz choćby na skwer osobie która może sobie tego nie życzyć bo po pierwsze więcej nie pomoże (jak ja) po drugie część osób która to przeczytała nie pomoże "z zasady" ktoś komu takie maniery nie przeszkadzają może zdzierży choć pewnie nie za długo... na mnie całuski dupki i te inne nie robią wrażenia, mam żonę którą szanuję i jak coś to wiesz... ;* zachowaj dla młodych leszczy i rozdawaj umiarkowanie bo wyrobisz sobie opinię "..." wiesz jaką.
Proponuję nauczyć się:

1. czytania ze zrozumieniem co napisali ludzie poświęcając TOBIE swój czas
2. interpretacji tego co przeczytałaś
3. szacunku do innych userów

to co napisałaś Zawiasowi to było dla mnie przegięcie... koniec

www.KRZYKKU.com
zderzaki stalowe, zawieszenia na sprężynach, akcesoria 4x4

sokratesb 
Specjalista
Off-top King

Wysłany: 2013-06-29, 22:30   

Lubie to.